Ga ik op surfcamp met Surfworld?

Nee, wij regelen zelf de surfcamps niet. Wij faciliteren alleen een website met daarop (wat ons betreft) de leukste surfcamps op deze planeet. We hebben regelmatig contact met onze partners en daardoor zijn we ook op de hoogte van de aanbiedingen. Wil jij precies weten wat je kan verwachten van een surfcamp. Neem dan altijd...
Read More
Ja, maar we vinden het een begrijpelijke vraag! Er zijn tegenwoordig natuurlijk 1001 vakantiewebsites met de mooiste deals. Waarom wij betrouwbaar zijn? Wij voegen namelijk niet zomaar iedere ‘aanbieder’ toe op onze website. Onze betrouwbare surfaanbieders staan bekend in de markt en hebben stuk voor stuk goede beoordelingen.
Read More
De meeste surfvakanties gaan tegenwoordig naar Frankrijk, Portugal of Marokko. De landen hebben voor de meeste surfers dé ideale omstandigheden. De temperatuur is vaak goed, de surfcamps liggen vlakbij de zee en het ligt niet gek ver van Nederland af. Ideaal dus!
Read More
Geen probleem! Je kan gewoon alleen op surfvakantie. We hebben genoeg surfhouses of surfcamps waar jij alleen naar toe kan gaan!
Read More
Je positieve vibe! Daarnaast de standaard zaken als identiteitsbewijs, cash geld, camera / GoPro, badhanddoek en zonnebrand crème. Je kunt vast je board en wetsuit huren op locatie. Lees ook even goed bij onze partner wat inbegrepen is en wat niet.
Read More
Ja, zeker! Er zijn steeds meer aanbieders die complete pakketten aanbieden voor families/gezinnen. Zie hier ons overzicht.
Read More
De prijzen voor een surfvakantie zijn enorm verschillend! Per reisorganisatie zijn er aparte ‘pakketten’ te boeken; denk bijvoorbeeld aan de vlucht, hotel of hostel, surflessen, etc. Bekijk hier ons huidige aanbod.
Read More