Surf Paradise Morocco

0
Bekijk prijzen
Bewaar deze vakantie

Adding item to wishlist requires an account

489

Waarom Surfworld?

 • Altijd de juiste prijs
 • Betrouwbare surfcamps
 • Gegarandeerd plezier

Heb je vragen?

Heb jij vragen over de aangeboden surfcamps? Stuur dan je vragen of opmerkingen naar onderstaand emailadres.

info@surfworld.nl

 • Min. 1 nacht
 • Max Personen: NVT
 • Wifi aanwezig
 • Jan. - December
 • Min Leeftijd: NVT
 • Surf Paradise Morocco

Het surfcamp in Marokko

Surf Paradise Morocco is een Nederlands/Marokkaans surfcamp aan de zuidkust van Marokko. Het kleinschalige surfcamp is opgezet door de Nederlandse eigenaaresse Suzanne en haar Marokkaanse man. Het is prachtig gelegen in Tamraght, aan de surfspots: Banana beach en Devils rock. Het gehele surfcamp in Marokko heeft een uitzicht over de zee. Het surfcamp biedt plaats voor maximaal 20 gasten en is erg kleinschalig en persoonlijk. Je kan verblijven in de gedeelde kamers of je kan een privé kamer reserveren. Alle kamers zijn gezellig gedecoreerd en voorzien van alle Westerse faciliteiten. Op het zonovergoten dakterras kan je terecht om, onder het genot van een drankje, de zonsondergang te bekijken en anderen te ontmoeten. Naast de dagelijkse surflessen worden er altijd leuke activiteiten georganiseerd en is er altijd wel wat te beleven!

De kamers
Je kan kiezen om in een privé kamer te verblijven of gedeelde kamer. Vanuit verschillende kamers hebben wij een grandioos uitzicht over zee! In de gedeelde kamer verblijven maximaal 8 personen.

EKO reis merk
Bij Surf Paradise Morocco vinden we het belangrijk dat reizen bewust en duurzaam zijn. Wij bouwen samen met de lokale bevolking aan een stabiele basis van inkomen en toekomst. Regelmatig organiseren wij beachclean ups en werken wij aan een duurzaam klimaat. Zo hebben wij onlangs zonnepanelen voor onze waterhuishouding geinstalleerd.

De surflessen
Wil jij leren surfen als een pro? Dan ben je bij Surf Paradise Morocco aan het juiste adres! De dagelijkse surflessen worden zowel in groeps verband als privé gegeven. De surflessen worden gegeven door gepassioneerde ISA gecertificeerde surfinstructeurs onder leiding van pro-surfer Zouhir Houmay. Iedere dag geven we les op een ander surfstrand omdat wij het belangrijk vinden dat je op de beste golven surft!
Surf mogelijkheden:

– Beginners surf les
– Intermediate surf les
– Surf guidings
– Huur Surfboard en wetsuit

De surflessen zijn inclusief: transport naar de beste surfspot van de dag, 5uur surfles per dag, lunch, huur surf materiaal

De maaltijden
Als je voor een surfvakantie bij Surf Paradise Morocco verblijft ben je verzekerd van heerlijke maaltijden! Er worden 3 maaltijden per dag voor jouw klaargemaakt door onze huis-chef. Je kan de lekkernijen van Marokko proeven en genieten van heerlijk eten dat speciaal is afgestemd op een surf & yoga levensstijl.

Andere excursies en activiteiten
Bij surfcamp Surf Paradise Morocco kan je nog veel meer doen dan alleen maar surfen! Er worden dagelijks activiteiten georganiseerd om Marokko beter te leren kennen. Je kan mee gaan op expeditie Paradise Valley om te gaan cliffjumpen of je kan gaan sandboarden in de Small Sahara. Ook is er iedere avond weer iets leuks te beleven in het surfcamp. De ene avond organiseren we een kampvuur avond en de andere avond gaan we stappen in Agadir.

De pakketten
Boek jouw surfcamp in Marokko al voor 299 € per week! Je kan kiezen uit verschillende pakketten die alles inclusief hebben (3 maaltijden per dag, dagelijks surfen en transport van en naar het vliegveld) of je kan kiezen om meer zelfstandig op vakantie te gaan een het Surf & Stay pakket te nemen. Een van onze populairste pakketten is het Adventure pakket, hierbij ga je niet alleen surfen maar beleef je ook andere avonturen zoals sandboarden en de trip naar Paradise Valley.

Je kan iedere dag van de week je vakantie starten en je kan de pakketten al boeken vanaf 2 nachten. Surfcamp Surf Paradise Morocco is het gehele jaar open.

Pakket opties (per week):

 1. Adventure package (Accommodatie, 2 surflessen + paradise valley + sandboarden + 2 maaltijden per dag + transport van vliegveld)
 2. Surf & Stay (5x surfles + accommodatie + 2 maaltijden per dag)
 3. Complete surfpackage (6x surfles + accommodatie + 3 maaltijden per dag + transport van vliegveld)
 4. Surf & Yoga (dagelijks yogales + 4x surf + accommodatie + 2 maaltijden per dag + transport van vliegveld)

Bekijk nu de aanbieding

Foto's
12 andere zijn ook geïnteresseerd in dit surfcamp!