Surfkamp Biscarrosse 2022

Biscarrosse is een dorp in het zuid-westen van Frankrijk, op minder dan een uur van Bordeaux en 40 minuten ten noorden van Mimizan. Biscarrosse is een toplocatie voor surfers, omringd door prachtige bossen en twee gigantische meren. Het bevindt zich vlak aan de binnenzee van “Bassin d’Arcachon” en de grootste duin van Europa “Dune du Pilat”.

HET FLOWTRACK SURFKAMP

Het Flowtrack surfkamp bevindt zicht op de camping Le Vivier *** in Biscarrosse plage. Deze luxe camping is voorzien van alle comfort en heeft bovendien een zwembad.

Het surfkamp van Flowtrack is tot in de details opgebouwd op een prachtige locatie tussen de bomen. Van vers bereide maaltijden en een snack tot een lekker biertje; het is allemaal mogelijk op deze camping. Er is een uitgebreide loungeruimte, hangmatten om te chillen en natuurlijk is er ook een surfbar! Voor een spelletje pool, pingpong of darts zit je hier op de goede plek.

De gloednieuwe sanitaire blok bevindt zich in de buurt van het kamp en is voorzien van douches, wc’s en lavabo’s voor je afwas. Het kamp ligt op wandelafstand van het strand en van het dorp. Het is kortom de ideale plek voor een relaxte surfvakantie!

WE ALSO LIKE TO PARTY

Wat zou een surfcamp zijn zonder vette parties? In Biscarrosse zijn er heel wat mogelijkheden om te feesten op en rondom het kamp.

– BISCARROSSE CITY
– BEERPONG
– KROEGENTOCHT
– COCKTAIL PARTY

Bekijk het surfcamp

Leave a Reply