• Beoordeeld met een 4,8/5 ★★★★★
Over ons  |  MVO  |  Blog  |   Nieuwsbrief

Aloha!

Surfschool overzicht

Op zoek naar een surfschool? Bekijk de aangesloten surfscholen op Surfworld.nl

💙 TEVREDEN KLANTEN
Beoordeeld met een 4,8/5 

📌 30+ SURFKAMPEN
Altijd een passend surfkamp!

BETROUWBAAR
Wij selecteren alleen betrouwbare partners

Surfscholen in Europa en ver daarbuiten

Waar ga jij een les volgen?

Hier vind je een overzicht van de best gewaardeerde en gepassioneerde surfscholen in Europa en ver daar buiten. Of je nu een newbie bent of een doorgewinterde surfer, bij ons ontdek je surfscholen die net dat beetje extra bieden. Denk aan kleine groepen voor maximale aandacht, lessen op de mooiste stranden en altijd de nieuwste surfgear. Onze surfscholen staan garant voor enthousiaste en ervaren instructeurs die jouw surfskills naar een hoger niveau tillen. Ontdek welke surfschool het beste bij jou past en maak je klaar voor een onvergetelijke surfervaring – jouw avontuur begint hier!

Surfkaravaan Ouddorp

Surfschool SurfKaravaan in Ouddorp biedt op maat gemaakte surflessen voor alle leeftijden en niveaus, gelegen aan het schoonste strand van ...

Ouddorp, Nederland

Surfschool Domburg

Surfschool Domburg is gevestigd op het strand Noordduine in Domburg, een van de beste golfsurfspots van Nederland. Ze bieden surflessen, ...

Domburg, Nederland

Leer surfen bij een goede surfschool

Van de Noordzee tot de Middellandse zee

Droom je ervan om te surfen? Europa is de perfecte plek om die droom waar te maken! Met zijn prachtige stranden en vriendelijke surfscholen is er voor iedereen een plek om te leren. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, er zijn talloze mogelijkheden om de golven te bedwingen. Laten we een kijkje nemen naar enkele geweldige landen waar je kunt surfen: Nederland, Frankrijk, Spanje en Portugal.

Stap voor stap leren surfen!

Europa biedt een scala aan fantastische surfbestemmingen, elk met zijn eigen unieke charme. In Nederland kun je aan de kust van Scheveningen en Zandvoort leren surfen, met ideale omstandigheden voor beginners. Frankrijk, met zijn beroemde surfspots in Biarritz en Hossegor, trekt surfers van over de hele wereld aan dankzij de constante golven en levendige surfcultuur. Spanje, met prachtige stranden in San Sebastián en Zarautz, biedt een geweldige mix van surfplezier en lokale gastronomie. Portugal staat bekend als een topbestemming voor surfers, met plekken zoals Ericeira en Peniche, waar je kunt genieten van uitstekende surfomstandigheden en een vriendelijke sfeer. Elk van deze landen heeft iets unieks te bieden voor surfers van alle niveaus.

Ruim 50 surfcamps

Keuze voor iedereen. Van jong en oud tot beginner en professional!

De beste deals

We hebben alleen de allerbeste deals voor jou geselecteerd.