Aloha!

Surfhouse

Ben jij op zoek naar een surf house? Dan heeft Surfworld voor jou alles op een rijtje gezet.

Surf and bike

💙 TEVREDEN KLANTEN
Beoordeeld met een 4,8/5 

📌 30+ SURFKAMPEN
Altijd een passend surfkamp!

BETROUWBAAR
Wij selecteren alleen betrouwbare partners

Surfhouse Europa

Waar ga je heen?

Vind het ideale surfhouse! Wij hebben op deze pagina een overzicht van verschillende surfhouses in landen als Portugal, Spanje en Frankrijk.

Surfhouses

Bekijk ons actuele aanbod surfkampen

surfblend-surfinn-figueira-da-foz

Wat is een surf house

Een surf house biedt vaak dé ideale beleving voor een ieder die wil surfen. Het is meer dan alleen een huis. De sfeer, de ligging, de eigenaren. Vaak ademt een surfhouse alles wat jij zoekt voor jouw surfvakantie. Een surfhouse bestaat over het algemeen over verschillende kamertypes (gedeelde kamers, tweepersoonskamers of luxe kamers). Dit zorgt ervoor dat je zelf de keuze kan maken. Erg fijn!

Daarnaast zie je bij een surfhuis vaak een (grote) tuin met een zwembad en plek om te chillen. Want zeg nu zelf; wat is fijner dan na een dag surfen te relaxen in een hangmat aan het zwembad. De sfeer bepaald! Het huis is ondergeschikt. Kijk daarom goed naar reviews van gasten die het surf house hebben bezocht en je vindt zeker een surfhouse dat bij jou past!

Daarom boek je bij Surfworld.nl

Wat zeggen anderen over ons

Wat verschilt een surf house t.o.v. een surfcamp

Een surfcamp is meer dan alleen de accommodatie. Denk hierbij aan activiteiten in de vorm van Yoga & Surfen, eten en vervoer. Daarnaast heb jij bij een surfcamp ook nog de keuze om te overnachten in bijv. een (luxe) tent. Toch bieden een aantal surfcamps ook overnachtingen aan in een surf house.

Ruim 50 surfcamps

Keuze voor iedereen. Van jong en oud tot beginner en professional!

De beste deals

We hebben alleen de allerbeste deals voor jou geselecteerd.