Surfvakantie overzicht

Boek nu jouw tofste surfvakantie!

Op zoek naar de hoogste golven, de mooiste stranden en de leukste plaatsjes? Daarom hebben wij voor jou de beste surfvakanties op een rijtje gezet. Voor jouw ultieme surfreis en surfvakantie ben je bij ons op de juiste plek. Op deze website vind jij alles om jouw ideale surfvakantie te beleven. Van jong tot oud, alleen of in een groep.

Populairste bestemmingen

Frankrijk

Met plaatsen als Mimizan en Biarritz is Frankrijk een populair land als het gaat om Surfcamps. Zie jij jezelf hier al surfen?

Portugal

Geniet van de zon, de stranden het lekkere eten. Portugal is met zijn mooie, lange kust de ultieme plek om te surfen. Ga op surfcamp in Portugal!

Marokko

Warm, exotisch en spannend. Dat is hoe een surfvakantie in Marokko wordt beschreven. Proef de cultuur en de levenswijze van surfers in Marokko!

Fuerteventura

Fuerteventura is het surfeiland bij uitstek. Bounty-achtige stranden, heerlijke temperatuur en altijd een briesje. Ideaal voor jouw surfvakantie!

Spanje

Surfen in het prachtige Spaanse land? Zin in Surf, tapas & fiësta? Ontdek hier onze bestemmingen voor Spanje! Vamos a la playa!

Bali

Bali is een van de beste plekken ter wereld om te surfen. Voor pro’s maar ook voor beginners. Van vliegtickets tot surfcamps!

Populairste surfcamps

Somo Casa del Surf

SurfHouse Somo

Vanaf€390
8 dagen
Beschikbaarheid: Jan. - Dec.
Min. leeftijd NVT
0
HomeGrown SurfCamp

Homegrown Casa Hilda

Vanaf€249
5 dagen +
Beschikbaarheid: Jan. - Dec.
Min. leeftijd NVT
0
Adventure Keys Taghazout Surf Camp Marokko

Surfcamp Adventurekeys Taghazout

Vanaf€299
7 dagen
Beschikbaarheid: Jan. - Dec.
Min. leeftijd NVT
0
Surfcamp Pelan Pelan Bali
Populair

Pelan Pelan Surf & Yoga Canggu Bali

Vanaf€739
8 dagen
Beschikbaarheid: Dec. - Aug.
Min. leeftijd NVT
0
Hostel & Surfcamp 55

Hostel & Surfcamp 55 7 daags

Vanaf€330
7 dagen
Beschikbaarheid: Jan. - Dec.
Min. leeftijd NVT
0
https://www.pharosreizen.nl/pharos?tt=893_12_313254_&r=%2Favontuurlijke-gezinsvakanties%2Ffrankrijk%2Fles-landes%2Fsurfvakantie-mimizan

Familie surfvakantie frankrijk (mimizan)

Vanaf€503
8 dagen
Beschikbaarheid: Juli - Aug.
Min. leeftijd NVT
0
portugal-algarve-surfvakantie-gezin

Familie Surfvakantie Algarve Portugal

Vanaf€300
8 dagen
Beschikbaarheid: Juli - Aug.
Min. leeftijd NVT
0
Crocro_surf_maroc

Surfcamp Crocro Surf Maroc 8 dagen

Vanaf€480
8 dagen
Beschikbaarheid: 8
Min. leeftijd NVT
0
Mondo Lifestyle Resort

Mondo Surf & Yoga Vakantie Bali

Vanaf€525
8 dagen
Beschikbaarheid: Jan. - Dec.
Min. leeftijd NVT
0

De ideale surfvakantie

Wat is nou de ideale surf vakantie? Dat is per persoon, of zelfs per groep, natuurlijk enorm verschillend. Wil je leren surfen? Of ben je al enorm ervaren? Ga je alleen, met vrienden of familie? De mogelijkheden zijn enorm. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de fantastische sfeer die een surfvakantie vaak met zich mee brengt. De meeste surfvakanties gaan tegenwoordig naar Frankrijk, Portugal of Marokko. De landen hebben voor de meeste surfers dé ideale omstandigheden. De temperatuur is vaak goed, de surfcamps zijn vaak aan de zee en het ligt niet gek ver van Nederland af.

Leren surfen op surfvakantie?

Een surfvakantie is bij uitstek het moment om te beginnen met surfen. Als je wil leren surfen is het van belang dat je dit doet bij de golven die bij je passen. De Nederlandse golven lenen zich bij uitstek uitstekend om de basistechniek(en) onder de knie te krijgen.  Maar natuurlijk zijn er in én buiten Europa genoeg plekken waar je ook erg goed kan leren surfen.

Het is wel belangrijk dat je weet waar je heen gaat. Er zit namelijk groot verschil tussen de verschillende surfspots. Lees je goed in en win informatie in over de desbetreffende spot! Sommige gebieden, zeker in Portugal, hebben veel surfspots bij elkaar die allemaal verschillend van elkaar zijn. De Algarve is zo’n plek waar voor ieder wat wils is. Dit maakt Portugal ook een geweldige plek om jouw surfvakantie te houden!

Bekijk de populairste surfcamps

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. De nieuwsbrief hopen wij in het voorjaar van 2020 voor het eerst te kunnen versturen!