Surfvakantie

Boek nu jouw tofste surfvakantie!

💙 Tevreden klanten

📌 50+ Surfkampen

Altijd een passend surfkamp!

🕛 Het hele jaar

Surfvakanties het van Jan. tot Dec.!

Surfvakanties voor jong en oud

Op zoek naar de hoogste golven, de mooiste stranden en de leukste plaatsjes? Daarom hebben wij voor jou de beste surfvakanties op een rijtje gezet. Voor jouw ultieme surfreis en surfvakantie ben je bij ons op de juiste plek. Op deze website vind jij alles om jouw ideale surfvakantie te beleven. Van jong tot oud, alleen of in een groep.

Populairste surfbestemmingen

Frankrijk

Met plaatsen als Mimizan en Biarritz is Frankrijk een populair land als het gaat om Surfcamps. Zie jij jezelf hier al surfen?

Portugal

Geniet van de zon, de stranden het lekkere eten. Portugal is met zijn mooie, lange kust de ultieme plek om te surfen. Ga op surfcamp in Portugal!

Marokko

Warm, exotisch en spannend. Dat is hoe een surfvakantie in Marokko wordt beschreven. Proef de cultuur en de levenswijze van surfers in Marokko!

Fuerteventura

Fuerteventura is het surfeiland bij uitstek. Bounty-achtige stranden, heerlijke temperatuur en altijd een briesje. Ideaal voor jouw surfvakantie!

Spanje

Surfen in het prachtige Spaanse land? Zin in Surf, tapas & fiësta? Ontdek hier onze bestemmingen voor Spanje! Vamos a la playa!

Bali

Bali is een van de beste plekken ter wereld om te surfen. Voor pro’s maar ook voor beginners. Van vliegtickets tot surfcamps!

Populairste surfvakanties

POPULAIR

Surfbase Lissabon

Vanaf€160
Min. 3 dagen
Beschikbaarheid: Mei - April
Min. leeftijd 18+
0
POPULAIR

SURFinn Algarve

Vanaf€105
Min. 3 dagen
Beschikbaarheid: Maart - Feb.
Min. leeftijd 18+
0
POPULAIR

SURFinn Lissabon

Vanaf€130
Min. 3 dagen
Beschikbaarheid: April - Maart
Min. leeftijd 18+
0
POPULAIR

Surfcamp Moliets Frankrijk 18+

Vanaf€199
8 dagen
Beschikbaarheid: Juni - Sept.
Min. leeftijd 18+
0
Flowtrack Surfkamp
POPULAIR

[Nieuw] Surfkamp Biscarrosse Flowtrack 23+ (2022)

Vanaf€409
8 dagen
Beschikbaarheid: Juni - Sept.
Min. leeftijd 23+
0
familycamp_seignosse_tent_1

Surfvakantie Vieux Boucau Frankrijk

Vanaf€899
7 of 14 nachten
Beschikbaarheid: Jul - Sept.
Min. leeftijd NVT
0
familycamp moliets
VEEL BEKEKEN

Surfvakantie Familycamp Moliets Frankrijk

Vanaf€779
7 of 14 nachten
Beschikbaarheid: Jun - Aug.
Min. leeftijd NVT
0
surfhouse corralejo

Surfhouse Corralejo Fuerteventura

Vanaf€150
NVT
Beschikbaarheid: Jan. - Dec.
Min. leeftijd NVT
0
POPULAIR

Surfcamp Zarautz Spanje

Vanaf€199
Min. 7 dagen
Beschikbaarheid: Juni - Aug.
Min. leeftijd 18+
0

Surfvakantie voor volwassenen

Actieve surfvakanties worden steeds populairder. We zien daardoor ook een groter aanbod, met name surfvakanties voor volwassenen zijn erg in trek. De meeste surfcamps geven daarom een ‘indicatie’ af wat de gemiddelde leeftijd is van hun surfcamp.

Ben jij op zoek naar 30+ jaar surfvakantie? Dan zit je vaak goed in landen als Fuerteventura, Portugal en Bali. Jongeren gaan voornamelijk naar frankrijk – aangezien dit land (en de surfcamps) makkelijk te bereiken zijn per bus of met eigen vervoer. 

Ben jij nou echt op zoek naar een surfcamp voor volwassenen? Lees dan altijd goed de informatie die onze partners geven.  

Surfvakanties voor jong en oud!

Dé ideale surfvakantie

Wat is nou de ideale surf vakantie? Dat is per persoon, of zelfs per groep, natuurlijk enorm verschillend. Wil je leren surfen? Of ben je al enorm ervaren? Ga je alleen, met vrienden of familie? De mogelijkheden zijn enorm. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de fantastische sfeer die een surfvakantie vaak met zich mee brengt. De meeste surfvakanties gaan tegenwoordig naar Frankrijk, Portugal of Marokko. De landen hebben voor de meeste surfers dé ideale omstandigheden. De temperatuur is vaak goed, de surfcamps zijn vaak aan de zee en het ligt niet gek ver van Nederland af.

Surfvakantie

Leren surfen op surfvakantie

Een surfvakantie is bij uitstek het moment om te beginnen met surfen. Als je wil leren surfen is het van belang dat je dit doet bij de golven die bij je passen. De Nederlandse golven lenen zich bij uitstek uitstekend om de basistechniek(en) onder de knie te krijgen.  Maar natuurlijk zijn er in én buiten Europa genoeg plekken waar je ook erg goed kan leren surfen.

Het is wel belangrijk dat je weet waar je heen gaat. Er zit namelijk groot verschil tussen de verschillende surfspots. Lees je goed in en win informatie in over de desbetreffende spot! Sommige gebieden, zeker in Portugal, hebben veel surfspots bij elkaar die allemaal verschillend van elkaar zijn. De Algarve is zo’n plek waar voor ieder wat wils is. Dit maakt Portugal ook een geweldige plek om jouw surfvakantie te houden!

FAQ

Waar kan ik op surfvakantie?

De meeste surfvakanties gaan tegenwoordig naar Frankrijk, Portugal of Marokko. De landen hebben voor de meeste surfers dé ideale omstandigheden. De temperatuur is vaak goed, de surfcamps liggen vlakbij de zee en het ligt niet gek ver van Nederland af. Ideaal dus!

Alleen of als single op surfvakantie

Geen probleem! Je kan gewoon alleen op surfvakantie. We hebben genoeg surfhouses of surfcamps waar jij alleen naar toe kan gaan!

Wat meenemen op surfvakantie?

Je positieve vibe! Daarnaast de standaard zaken als identiteitsbewijs, cash geld, camera / GoPro, badhanddoek en zonnebrand crème. Je kunt vast je board en wetsuit huren op locatie.

Kan ik met mijn gezin op surfvakantie?

Ja, zeker! Er zijn steeds meer aanbieders die complete pakketten aanbieden. Zie hier ons overzicht.

Wat kost een surfvakantie?

De prijzen voor een surfvakantie zijn enorm verschillend! Per reisorganisatie zijn er aparte ‘pakketten’ te boeken; denk bijvoorbeeld aan de vlucht, hotel of hostel, surflessen, etc. Bekijk hier ons aanbod.

Bekijk de populairste surfcamps

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. De nieuwsbrief hopen wij in het voorjaar van 2020 voor het eerst te kunnen versturen!