Aloha!

Wie zijn wij?

Benieuwd naar het team achter surfworld? Wij vertellen je graag waarom wij Surfworld.nl zijn begonnen.

💙 TEVREDEN KLANTEN
Beoordeeld met een 4,8/5 

📌 30+ SURFKAMPEN
Altijd een passend surfkamp!

BETROUWBAAR
Wij selecteren alleen betrouwbare partners

Team surfworld

Over Surfworld.nl

Onze website zorgt ervoor dat je niet langer uren hoeft te zoeken naar hét perfecte surfkamp. Wij hebben namelijk het werk al voor je gedaan! Wij hebben de mooiste surfcamps voor jou op één website bij elkaar gesprokkeld, zodat jij alleen nog maar de juiste keuze hoeft te maken! Boek nu je droom-surfvakantie en ga op avontuur in de golven met onze betrouwbare surfaanbieders.

Maatschappelijk betrokken

Onze missie is om niet alleen de beste surfervaring te bieden, maar ook ons steentje bij te dragen aan de maatschappij. Daarom brengen wij graag een aantal verschillende goede doelen op het gebied van surfen onder de aandacht. Welke dat zijn? Dat kun je op deze pagina vinden!

Daarom boek je bij Surfworld.nl

Wat zeggen anderen over ons

Waarom bestaat Surfworld.nl?

Bij Surfworld.nl streven we ernaar om iedereen te assisteren bij het vinden van de ultieme surfvakantie. Wij zijn er voor de ervaren surfer, maar juist ook voor degene die nog niet weet wat hij/zij zoekt. Met een overweldigende keuze aan opties is het lastig om te bepalen welk surfvakantie echt de moeite waard is past bij jouw situatie. Met andere woorden: waar voel ik me als een koning in welk vakantieresort? Daarom hebben we in 2017 Surfworld.nl gelanceerd. Op ons blog bieden we volop inspiratie en tips voor jouw volgende bestemming! Mis je iets of wil je aandacht voor een specifiek onderwerp? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Verdienen wij geld met deze website?

Op Surfworld.nl kun je niets rechtstreeks boeken. Het enige verdienmodel van onze website is het doorverwijzen van bezoekers naar diverse Nederlandse en internationale touroperators. Op verschillende pagina’s en blogs vind je daarom links naar surf- & reisorganisaties. Wanneer je hierop klikt en vervolgens iets boekt, ontvangen wij soms een kleine vergoeding. Als boeker kost het jou niets extra’s. Op deze manier streven we ernaar om jou altijd de beste prijs te bieden voor de meest prachtige surfvakanties.

Samenwerken?

Wil je met ons samenwerken? Dat vinden we geweldig! Wil je een gastblog indienen of adverteren op ons platform? Stuur dan gerust een berichtje via onze contactpagina.

In welke landen bieden jullie een surfcamp aan?

Belangrijk om dit te duiden: Surfworld.nl biedt zelf geen surfkampen aan. Wij hebben een verzameling gemaakt van de best beoordeelde surfkampen en daarbij gekeken naar betrouwbare aanbieders. Momenteel bieden wij surfvakanties aan in de landen Portugal, Frankrijk, Nederland, Spanje, Marokko, Bali, Fuerteventura en Sri Lanka.  Echter, er zijn natuurlijk veel aanbieders te vinden die betrouwbare reizen aanbieden. Daarom werken wij samen met:

BookSurfCamps
Surfblend
BookYogaRetreats
Flowtrack

Ruim 50 surfcamps

Keuze voor iedereen. Van jong en oud tot beginner en professional!

De beste deals

We hebben alleen de allerbeste deals voor jou geselecteerd.