Over ons

Het team van Surfworld.nl

💙 Tevreden klanten

📌 50+ Surfkampen

Altijd een passend surfkamp!

🕛 Het hele jaar

Surfvakanties het van Jan. tot Dec.!

Waar staan wij voor?

Onze website zorgt ervoor dat je niet langer uren hoeft te zoeken naar hét perfecte surfkamp. Wij hebben namelijk het werk al voor je gedaan! Wij hebben de mooiste surfcamps voor jou op één website bij elkaar gesprokkeld, zodat jij alleen nog maar de juiste keuze hoeft te maken! Boek nu je droom-surfvakantie en ga op avontuur in de golven met onze betrouwbare surfaanbieders.

 

Maatschappelijk betrokken

Onze missie is om niet alleen de beste surfervaring te bieden, maar ook ons steentje bij te dragen aan de maatschappij. Daarom brengen wij graag een aantal verschillende goede doelen op het gebied van surfen onder de aandacht. Welke dat zijn? Dat kun je op deze pagina vinden!

 

Over ons

Welke vragen stellen jullie ons?

Zijn jullie betrouwbaar?

Ja, maar we vinden het een begrijpelijke vraag! Er zijn tegenwoordig natuurlijk 1001 vakantiewebsites met de mooiste deals. Waarom wij betrouwbaar zijn? Wij voegen namelijk niet zomaar iedere ‘aanbieder’ toe op onze website. Onze betrouwbare surfaanbieders staan bekend in de markt en hebben stuk voor stuk goede beoordelingen.

Alleen of als single op surfvakantie

Geen probleem! Je kan gewoon alleen op surfvakantie. We hebben genoeg surfhouses of surfcamps waar jij alleen naar toe kan gaan!

Wat meenemen op surfvakantie?

Je positieve vibe! Daarnaast de standaard zaken als identiteitsbewijs, cash geld, camera / GoPro, badhanddoek en zonnebrand crème. Je kunt vast je board en wetsuit huren op locatie. Lees ook even goed bij onze partner wat inbegrepen is en wat niet.

Kan ik met mijn gezin op surfvakantie?

Ja, zeker! Er zijn steeds meer aanbieders die complete pakketten aanbieden voor families/gezinnen. Zie hier ons overzicht.

Wat kost een surfvakantie?

De prijzen voor een surfvakantie zijn enorm verschillend! Per reisorganisatie zijn er aparte ‘pakketten’ te boeken; denk bijvoorbeeld aan de vlucht, hotel of hostel, surflessen, etc. Bekijk hier ons huidige aanbod.

Wat zeggen anderen over ons

Daarom boek je bij Surfworld.nl

Overzichtelijke site en goed contact gehad. We hebben een prachtige surf week gehad in Spanje. Dankjewel SurfWorld.

MarcoSept. 2019
Vorig jaar een fantastische surfvakantie gehad via Surfworld. Aanrader!
HanJuni 2019

Voordelen:

  • Betrouwbare partners
  • Altijd een goede deal!
  • 50+ Surfcamps
  • Families, volwassenen & singles

Bekijk de populairste surfcamps

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. De nieuwsbrief hopen wij in het voorjaar van 2020 voor het eerst te kunnen versturen!