Youth surfcamps (15 t/m 18 jaar)

💙 Tevreden klanten

📌 50+ Surfkampen

Altijd een passend surfkamp!

🕛 Het hele jaar

Surfvakanties het van Jan. tot Dec.!

Populaire surfcamps

Waarom een youthcamp? Omdat je het sportieve met veel plezier kunt combineren! Wij hebben op deze pagina de allerleukste youthcamps voor jou, of misschien wel dochter of zoon, geselecteerd. Omdat we écht alleen samenwerken met betrouwbare partners kan het aanbod soms kleiner zijn, maar daarmee kunnen we jou wel de beste surfcamps laten zien!

 

Beschikbare surfcamps

POPULAIR

Youthcamp Vieux Boucau Frankrijk

Beschikbaarheid: Jul - Aug.
Frankrijk
Min. leeftijd 15
0
Vanaf€489
loredo 15 18 jaar spanje surfkamp
POPULAIR

Youthcamp Loredo Spanje

Beschikbaarheid: Jul - Aug.
Spanje
Min. leeftijd 15
0
Vanaf€499
Laatste plekken

Youthcamp Moliets Frankrijk

Beschikbaarheid: Juli
Frankrijk
Min. leeftijd 15+
0
Vanaf€649

Op youthcamp met Surfblend

Ben jij tussen de 15 & 18 jaar en ben je op zoek naar een onvergetelijke surfkamp waar je leert surfen, nieuwe vrienden maakt en volop geniet van de zon, zee en de golven? Dan hebben wij bij Surfworld.nl de surfkampen voor jou geselecteerd! Bij ons vind je unieke surfcamps voor 15 tot 18 jarige, waar je o.a. alles leert over het surfen en tegelijkertijd volop kunt genieten van alles wat een surfvakantie te bieden heeft. Onze huidige surfcamps vind je in Frankrijk en Spanje!

Vergroot je zelfvertrouwen

Surfen is niet alleen een ontzettend leuke en uitdagende sport, het is ook een manier om jezelf uit te dagen en je zelfvertrouwen te vergroten. Wij bieden je een surfkamp waar je niet alleen de basisbeginselen van het surfen leert, maar ook hoe je jouw surfvaardigheden kunt verbeteren en hoe je uitdagendere golven kunt nemen. De gediplomeerde instructeurs (wij kiezen altijd surfcamps uit met betrouwbare mensen) staan altijd voor je klaar om je te helpen en te begeleiden, zodat je snel vooruitgang boekt en het maximale uit je surfervaring haalt.

Meer dan alleen surfen!

Surfen is niet het enige waar wij ons op richten bij Surfworld. Wij willen ook dat jij volop geniet van alles wat een surfvakantie te bieden heeft. Je bent niet voor niets 15, 16, 17 of 18! Dan hou je natuurlijk ook van leuke activiteiten. Daarom vind je naast surflessen ook vele andere activiteiten, waaronder yoga, strandvolleybal, en avondspelletjes. Hierdoor maak je niet alleen nieuwe vrienden onder de surfers, maar geniet je ook van de heerlijke omgeving en de relaxte sfeer.

Surfkamp 15 tot 18 jaar

Kortom, bij ons vind je ideale surfvakantie voor jongeren tussen de 15 en 18 jaar! Ben jij helemaal gek van surfen, sporten en chillen in de zon (tenminste, daar gaan we wel vanuit hé!). Een week op het Youthcamp belooft dé onvergetelijke jongeren surfvakantie te worden.

Bekijk de populairste surfcamps

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. De nieuwsbrief hopen wij in het voorjaar van 2022 voor het eerst te kunnen versturen!