Surf & Yoga

De mooiste Surf & Yoga retreats

Surf & Yoga. Een combinatie die uitermate goed samengaat. Het combineren van een actieve vakantie met het vinden van innerlijke rust. Het is dan ook niet gek dat Yoga en Surf retreats tot de meest geboekte (surf)vakanties van de afgelopen jaren behoren. Daarnaast kun je ook nog eens kiezen uit prachtige bestemmingen!

Populairste Yoga & surfvakanties

Surfcamp Hotel and Surf loge

Surfcamp Hotel and Surf loge

Vanaf€460
7 dagen
Beschikbaarheid: Jan - Dec
Portugal
0
Mondo Lifestyle Resort

Mondo Surf & Yoga Vakantie Bali

Vanaf€525
8 dagen
Beschikbaarheid: Jan. - Dec.
Bali
0
Casa Carmen Fuerteventura

8 Daags Surfkamp Casa Carmen

Vanaf€360
8 dagen
Beschikbaarheid: Jan. - Dec.
Fuerteventura
0
Surfcamp Pelan Pelan Bali
Populair

Pelan Pelan Surf & Yoga Canggu Bali

Vanaf€739
8 dagen
Beschikbaarheid: Dec. - Aug.
Bali
0
HomeGrown SurfCamp

Homegrown Casa Hilda

Vanaf€249
5 dagen +
Beschikbaarheid: Jan. - Dec.
Fuerteventura
0
Hostel & Surfcamp 55

Hostel & Surfcamp 55 7 daags

Vanaf€330
7 dagen
Beschikbaarheid: Jan. - Dec.
Portugal
0
stormrider-surfcamp-bali

Stormrider Surfcamp Bali

Vanaf€423
8 dagen
Beschikbaarheid: Jan. - Dec.
Bali
0
oceanyoga yoga surf

Surfcamp Oceanyoga Fuerteventura

Vanaf€699
8 dagen
Beschikbaarheid: 8
Fuerteventura
0
Aloha Ke Akua Fuerteventura

Surfcamp Aloha Ke Akua

Vanaf€970
8 dagen
Beschikbaarheid: 8
Fuerteventura
0

Yoga & Surf - de ideale combinatie

Dat Yoga en Surfen goed samen gaan is natuurlijk niet gek. Yoga geeft jou meer kennis over je eigen lichaam en geest. Dit is goed toe te passen tijdens het surfen, maar ook in het dagelijkse leven en bewegen. Yoga geeft je houvast om flexibeler op je board te staan. Door yoga train je namelijk je flexibiliteit, balans en kracht. Iets wat tijdens het surfen enorm goed van pas komt. Yoga activeert je bloed, spieren en legt focus op de ademhaling. Dit is ook bij surfen een zeer belangrijk element. Door een goede en rustige ademhaling, zul je merken dat je meer focus en balans kunt aanbrengen tijdens het surfen.

Surf & Yoga retreat

Iets voor jou?

Een Yoga & Surf retreat is écht iets voor jou als je toe bent aan een actieve vakantie, maar toch wilt ontspannen! Het maakt niet uit hoe sportief je bent, of je wel of geen yoga ervaring hebt, je alleen of samen reist. De meeste Surf en Yoga retreats bieden meerdere, optionele activiteiten aan. Daarnaast hebben de meeste Surf & Yoga retreats een zwembad, tuin of dakterras waar je heerlijk kan ontspannen.

Surf Yoga Retreat

Bekijk alle [600+] Surf & Yoga retreats

Bekijk de aanbiedingen bij onze partner BookSurfCamps

Wat zijn de ideale reisbestemmingen?

Er zijn natuurlijk meerdere landen waar jij heen kan. De meest populaire spots voor een Yoga en Surfvakantie zijn toch wel Bali, Portugal, Frankrijk en Spanje. Zeker Bali, met name de plaats Canggu, is een ideale spot. Met meerdere Surf & Yoga retreats is Bali één van de meeste geboekte bestemmingen van het afgelopen jaar. Daarnaast is Bali een fantastisch eiland, waar je naast de zon en het strand kan genieten van het overheerlijke eten. Vindt je Bali te ver? Wil je liever een Surf & Yoga retreat in Europa? Dan zijn Portugal en Frankrijk echte aanraders. Je vindt op de bekende surfspots meerdere Yoga retreats.

Bekijk de populairste surfcamps

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. De nieuwsbrief hopen wij in het voorjaar van 2020 voor het eerst te kunnen versturen!