Surfvakantie Bali

Surfen in Bali is iets speciaals. Tropische temperaturen en extreem goeie golven gedurende het hele jaar is wat je in Bali (Indonesie) vindt. Voor de gevorderde surfer is dit een echt surfparadijs, maar ook voor beginners is Bali een fantastisch eiland. De ideale omstandigheden voor een surfvakantie!

Populaire surfcamps

SURF KAMP BALI - CANGGU | INDONESIE

Solid surf house canggu

Vanaf€0
min. 5 dagen
Beschikbaarheid: Jan. - Dec.
Min. leeftijd NVT
0
Mondo Lifestyle Resort

Mondo Surf & Yoga Vakantie Bali

Vanaf€525
8 dagen
Beschikbaarheid: Jan. - Dec.
Min. leeftijd NVT
0
Surfcamp Pelan Pelan Bali
Populair

Pelan Pelan Surf & Yoga Canggu Bali

Vanaf€739
8 dagen
Beschikbaarheid: Dec. - Aug.
Min. leeftijd NVT
0
1 2

Bekijk alle [140+] surfcamps

Bekijk de aanbiedingen bij onze partner BookSurfCamps

Surfen in Bali

Bali staat ook wel bekend als één van de mooiste plekken ter wereld om te gaan surfen. De meest gunstige periode om de golven van wereldklasse te bedwingen op Bali is tijdens het droge seizoen (mei tot september). Kies je favoriete surfkamp op Bali en combineer deze met nevenactiviteiten zoals bijvoorbeeld yoga.

Surfen is op Bali een eeuwenoude traditie, en wordt op meer dan 15 stranden beoefend. Van windsurfen tot golfsurfen en kitesurfen, er is van alles mogelijk op Bali. Rondom het eiland heb je diverse prachtige stranden met goede golven om op te surfen. Je huurt voor een klein bedrag een surfplank. Enkele bekende spots in Bali zijn Padang Padang, Uluwatu, Balangan, Echo Beach en Serangan (Turtle Island).

Surfen in Canggu

Als je de westkust van Bali bekijkt, vind je het plaatsje Canggu. Canggu is een hip dorpje met veel cafeetjes, leuke guesthouses, uitgaansplekken etc.. In het zuiden van Canggu, vind je Canggu Beach. Dit strand is geschikt voor beginnende surfers. Het noordelijke strand, Echo beach, is een lang strand waar als de golven hoog zijn meer gevorderde surfers echt hun hart kunnen ophalen. Wil je iets dat nog rustiger is dan Canggu? Dan vind je iets verder ook het plaatsje Medewi waar je kunt surfen. Dit ligt op ongeveer 2 uur rijden vanaf Kuta.

Bekijk de populairste surfcamps

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. De nieuwsbrief hopen wij in het voorjaar van 2020 voor het eerst te kunnen versturen!