Surfkamp Frankrijk

Frankrijk is het land waar wij als Nederlanders maar al te graag naar toe gaan. Ook voor een surfcamp is Frankrijk een uiterst ideale spot. Frankrijk is de perfecte locatie met veel toffe surfcamps dichtbij huis. Frankrijk is voor starters en gevorderden, net als Portugal, een zeer goed land om op surfcamp te gaan.

Populaire surfcamps

POPULAIR

Surfcamp Moliets Frankrijk 18+

8 dagen
Beschikbaarheid: Juni - Sept.
Min. leeftijd 18+
0
Vanaf€199
Flowtrack Surfkamp
POPULAIR

[Nieuw] Surfkamp Biscarrosse Flowtrack 23+ (2022)

8 dagen
Beschikbaarheid: Juni - Sept.
Min. leeftijd 23+
0
Vanaf€409

De leukste surfcamps in Biscarrosse, Molliets en Mimizan

Surfcamps in Frankrijk zijn ideaal voor surfers van alle niveaus. Maar ook voor gezinnen, vriendengroepen en singles. Frankrijk biedt jou geweldige surf mogelijkheden. Daarnaast kun je natuurlijk ook nog eens gaan genieten van het fantastische klimaat, de goede wijn en het overheerlijke eten. Een echte win-win situatie; de beste golven en een ideaal land. Bekijk nu alle beschikbare surfcamps in Frankrijk en geniet van de sfeer en het land!

Surfcamp Frankrijk

Surfcamp Joyu Surf Shack

8 dagen
Beschikbaarheid: Jan. - Dec.
Min. leeftijd NVT
0
Vanaf€550
POPULAIR

Surfcamp Moliets Frankrijk 18+

8 dagen
Beschikbaarheid: Juni - Sept.
Min. leeftijd 18+
0
Vanaf€199
Flowtrack Surfkamp
POPULAIR

[Nieuw] Surfkamp Biscarrosse Flowtrack 23+ (2022)

8 dagen
Beschikbaarheid: Juni - Sept.
Min. leeftijd 23+
0
Vanaf€409
Flowtrack Surfkamp

Surfkamp Biscarrosse Flowtrack 18+ (2021)

8 dagen
Beschikbaarheid: Juni - Sept.
Min. leeftijd 18+
0
Vanaf€239
Flowtrack Familie Surfvakantie Frankrijk
NIEUW

Familie Surfvakantie Biscarrosse Frankrijk (2022)

8 dagen
Beschikbaarheid: Juni - Aug.
Min. leeftijd NVT
0
Vanaf€620
nature-surf-camp

Nature Surf Camp Landes

7 dagen
Beschikbaarheid: 7
Min. leeftijd NVT
0
Vanaf€375
familycamp_seignosse_tent_1

Surfvakantie Vieux Boucau Frankrijk

7 of 14 nachten
Beschikbaarheid: Jul - Sept.
Min. leeftijd NVT
0
Vanaf€899
familycamp moliets
VEEL BEKEKEN

Surfvakantie Familycamp Moliets Frankrijk

7 of 14 nachten
Beschikbaarheid: Jun - Aug.
Min. leeftijd NVT
0
Vanaf€779

Het weer tijdens jouw surfcamp in Frankrijk

In Frankrijk vind je een overweldigend aantal aan surfcamps. Veruit de meeste surfcamps vind je in het Zuidwesten van Frankrijk (regio Nouvelle-Aquitaine), grenzend aan de Golf van Biskaje. De meeste populaire plaatsen voor een surfcamp zijn dan ook Mimizan, Biscarrosse Moliets, en Biarritz. 

Surfen in Frankrijk

Van Normandië tot aan de Middellandse Zee; surfen in Frankrijk kan op vele verschillende plekken. Surfen in Frankrijk is voor iedereen leuk en er zijn werkelijk voor alle niveaus goede surfspots. Of je het nu wilt leren of juist al een ervaren surfer bent; er zijn altijd wel ergens fijne golven voor jou. Kortom, surfen in Frankrijk is voor iedereen leuk en er zijn ontzettend veel goede surfspots in Frankrijk!

Dit wist je natuurlijk stiekem al wel; Frankrijk een geweldig klimaat. Het is in Frankrijk een stuk warmer dan Nederland. Maar misschien nog wel het belangrijkste voor jou als surfer, het water is een stuk aangenamer. 

In de zomer is het water al snel zo’n 24 graden. En dit is nog maar het gemiddelde, want op een aantal plaatsen is het nog warmer. Je kunt dus lekker in je boardshorts of bikini surfen. Het voorjaar is wel een stukje frissen! Ongeveer zo’n 17 graden. Het najaar is aangenamer, aangezien het water dan nog steeds lekker is met een temperatuur tussen de 18 en 20 graden.

De beste plaatsen voor jouw surfcamp in Frankrijk

Biarritz
Misschien wel de meest populaire surfspot in Zuid-Frankrijk, is die aan de kust van Biarritz. Ook wel de surfhoofdstad van Europa genoemd. Dit komt doordat Biarritz het moet hebben van zijn fantastische golven, jaarlijkse surfwedstrijden. In het hoogseizoen (Juli en Augustus) is het vaak druk, maar dit betekend natuurlijk ook dat het extra gezellig is op het strand en in de stad. De populariteit van deze surfspot zorgt ook voor een bruisend uitgaansleven. Na een dagje aan het strand, of op het water, kun je in het gezellige centrum terecht voor een biertje of een overheerlijk glas wijn.

Mimizan
Een andere bekende surfspot in Frankrijk is Mimizan. Het Franse dorpje staat bekend om zijn brede zandstranden, duinen en de gezelligheid. Voor beginners is deze surfspot the place to be. Dit vanwege de vele surfscholen en uitstekende golven.

Hossegor
De meer ervaren surfers gaan vooral naar Hossegor. Deze plek staat dan ook vaak op de ‘to-do-lijstjes’ van deze ervaren surfers. Ook in deze regio zijn er weer genoeg surfcamps te vinden. Daarnaast is ook Hossegor, net als de overige 2 plaatsen, bruisend in de nacht. Dit zorgt voor een mooie combinatie tussen relaxen en surfen.

Bekijk de populairste surfcamps

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. De nieuwsbrief hopen wij in het voorjaar van 2022 voor het eerst te kunnen versturen!