Surfvakantie Fuerteventura

Als we praten over prachtige goudgele stranden, heerlijke temperaturen (meestal het hele jaar door) en veel surffaciliteiten (surfscholen, surfwinkels en natuurlijk hotels), dan hebben we het natuurlijk over Fuerteventura. Op Fuerteventura kan je het hele jaar door terecht voor de ideale surfvakantie.

Populaire surfcamps

surfhouse corralejo

Surfhouse Corralejo Fuerteventura

Vanaf€150
NVT
Beschikbaarheid: Jan. - Dec.
Min. leeftijd NVT
0
Casa Carmen Fuerteventura

8 Daags Surfkamp Casa Carmen

Vanaf€360
8 dagen
Beschikbaarheid: Jan. - Dec.
Min. leeftijd 18
0
HomeGrown SurfCamp

Homegrown Casa Hilda

Vanaf€249
5 dagen +
Beschikbaarheid: Jan. - Dec.
Min. leeftijd NVT
0
1 2

Surfen in Fuerteventura

Fuerteventura is een paradijs voor surfers. Goede golven en de beste wind. Fuerteventura heeft veel meer zandstranden dan andere eilanden. Het eiland staat bekend als één van de mooiste surfspots van Europa. De meeste bekende surfspot is de mooie kustplaats Corralejo. Hier vind je prachtige, langgerekte zandstranden; de ideale omstandigheden om te surfen. Vrijwel altijd zijn de golven hier hoog genoeg om op te surfen en dus is Corralejo voor veel mensen de favoriete surfspot op Fuerteventura.

Corralejo

De populaire badplaats Corralejo is dé surfspot van Fuerteventura. Het oorspronkelijke vissersdorpje is uitgegroeid tot een heerlijke badplaats voor strandliefhebbers en watersporters. De prachtige stranden en de vele zonuren maken Corralejo een ideale locatie voor een heerlijk verblijf. Vrijwel altijd zijn de golven hier hoog genoeg om op te surfen. In Corralejo vind je gezellige restaurants, bars en terrasjes met een authentieke sfeer. Door het verbod op hoogbouw blijft het gevoel van massaliteit weg.

Bekijk de populairste surfcamps

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. De nieuwsbrief hopen wij in het voorjaar van 2020 voor het eerst te kunnen versturen!