MVO

Maak de wereld om je heen mooier!

💙 Tevreden klanten

📌 50+ Surfkampen

Altijd een passend surfkamp!

🕛 Het hele jaar

Surfvakanties het van Jan. tot Dec.!

Heb geloof in de wereld!

Bij Surfworld vinden wij maatschappelijk ondernemen van groot belang. Dit betekent dat wij ons niet alleen richten op winst maken, maar ook op het verbeteren van de samenleving en het oplossen van maatschappelijke problemen. Wij geloven dat bedrijven een belangrijke rol kunnen spelen in het creëren van een duurzame en rechtvaardige samenleving.

 

Daarom zetten wij ons in voor verschillende maatschappelijke doelen. Wij geloven dat door onze inspanningen niet alleen wij als bedrijf kunnen groeien, maar ook dat wij bijdragen aan een betere wereld voor iedereen. Wij zijn ervan overtuigd dat als meer bedrijven zich inzetten voor maatschappelijke doelen, samen we een grotere impact kunnen maken. 

 

Daarom willen wij graag onderstaande projecten onder jullie aandacht brengen!

Surfles voor kinderen met Down, Autisme of ADHD

Het Surf Project

Wij brengen je graag onder de aandacht: Het Surf Project! Het Surf Project geeft surfles aan kinderen met Down, autisme of ADHD. Dit op verschillende plekken langs de Nederlandse kust. Surfen geeft deze kinderen zelfvertrouwen en mega veel plezier.

Surf Project

Jouw project ook onder de aandacht?

Wij helpen je graag! Ook al is het niet direct in de vorm van donaties; we kunnen je wel bij onze doelgroep promoten. Daarnaast krijg je op Surfworld.nl een gratis vermelding. Ga naar onze contactpagina om ons even een berichtje te sturen.

Bekijk de populairste surfcamps

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. De nieuwsbrief hopen wij in het voorjaar van 2020 voor het eerst te kunnen versturen!