Aloha!

MVO

Maak de wereld om je heen mooier!

💙 TEVREDEN KLANTEN
Beoordeeld met een 4,8/5 

📌 30+ SURFKAMPEN
Altijd een passend surfkamp!

BETROUWBAAR
Wij selecteren alleen betrouwbare partners

Heb geloof in de wereld!

Bij Surfworld vinden wij maatschappelijk ondernemen van groot belang. Dit betekent dat wij ons niet alleen richten op winst maken, maar ook op het verbeteren van de samenleving en het oplossen van maatschappelijke problemen. Wij geloven dat bedrijven een belangrijke rol kunnen spelen in het creëren van een duurzame en rechtvaardige samenleving.

Daarom zetten wij ons in voor verschillende maatschappelijke doelen. Wij geloven dat door onze inspanningen niet alleen wij als bedrijf kunnen groeien, maar ook dat wij bijdragen aan een betere wereld voor iedereen. Wij zijn ervan overtuigd dat als meer bedrijven zich inzetten voor maatschappelijke doelen, samen we een grotere impact kunnen maken.

Daarom willen wij graag onderstaande projecten onder jullie aandacht brengen!

Surf-Project

Het Surf Project

Surfles voor kinderen met Down, Autisme of ADHD
Wij brengen je graag onder de aandacht: Het Surf Project! Het Surf Project geeft surfles aan kinderen met Down, autisme of ADHD. Dit op verschillende plekken langs de Nederlandse kust. Surfen geeft deze kinderen zelfvertrouwen en mega veel plezier.

Maatschappelijk betrokken

Onze missie is om niet alleen de beste surfervaring te bieden, maar ook ons steentje bij te dragen aan de maatschappij. Daarom brengen wij graag een aantal verschillende goede doelen op het gebied van surfen onder de aandacht. Welke dat zijn? Dat kun je op deze pagina vinden!

Daarom boek je bij Surfworld.nl

Wat zeggen anderen over ons

Jouw project ook onder de aandacht?

Wij helpen je graag! Ook al is het niet direct in de vorm van donaties; we kunnen je wel bij onze doelgroep promoten. Daarnaast krijg je op Surfworld.nl een gratis vermelding. Ga naar onze contactpagina om ons even een berichtje te sturen.

Ruim 50 surfcamps

Keuze voor iedereen. Van jong en oud tot beginner en professional!

De beste deals

We hebben alleen de allerbeste deals voor jou geselecteerd.