Surfvakantie Marokko

Bent jij op zoek naar een surfvakantie in Marokko?  Marokko is een top surfvakantie bestemming voor (golf) surfers. De bekende surfspots zijn Taghazout en Agadir. Het ideale seizoen om te surfen is van november tot en met februari.

Populaire surfcamps

Sea view surfcamp Taghazout

Vanaf€150
Min. 5 dagen
Beschikbaarheid: Jan. - Dec.
Min. leeftijd NVT
0

Luxe surf resort taghazout

Vanaf€144
nvt
Beschikbaarheid: Jan. - Dec.
Min. leeftijd NVT
0
solid-surf-house-morocco

Solid surf house taghazout bay marokko

Vanaf€0
min. 5 dagen
Beschikbaarheid: Jan. - Dec.
Min. leeftijd NVT
0
1 2

Surfen in Marokko

Marokko is een geweldige bestemming voor iedereen die een surfvakantie wilt beleven! De cultuur, de vriendelijke mensen en het prachtige landschap zorgen voor een unieke surf ervaring! Marokko biedt ook nog eens een heel gunstig klimaat in de winter en zomer, een scala aan perfecte golven, mooie stranden en baaien en is het goed te bereiken met het vliegtuig. Kortom, de ideale bestemming voor ons in de winter en zomer!

Taghazout - Surfplek bij uitstek!

Wil jij binnenkort op surfvakantie naar Taghazout? Hier vind je leuke hotels, hostels, het surfweer, reistips en de highlights voor je trip naar Taghazout! Het kleine vissersdorpje Taghazout staat bekend om zijn Worldclass surfspots en wordt steeds vaker ontdekt door surfers van over de hele wereld.

Legendarische pointbreaks als Anchor Point, Killer Point en Boilers zijn ideaal voor surfers van over de hele wereld! Het dorp heeft een authentiek haventje, enkele restaurants, souvenirshops, apotheek en theehuizen. Hier kun je als je even van de hoofdweg stapt nog het echte Marokko zien. Rond Taghazout zijn er verschillende stranden met steeds wisselende surfspots. Je vindt hier voor elk niveau de juiste golf.

Bekijk de populairste surfcamps

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. De nieuwsbrief hopen wij in het voorjaar van 2020 voor het eerst te kunnen versturen!