Surfcamp Tenerife

Geniet van een een surfvakantie in Tenerife!

💙 Tevreden klanten

📌 50+ Surfkampen

Altijd een passend surfkamp!

🕛 Het hele jaar

Surfvakanties het van Jan. tot Dec.!

Populairste surfcamps in Tenerife

Op surfcamp in Tenerife? Surfen in Tenerife is een unieke ervaring vanwege het prachtige eiland en de geweldige golven. Het is een van de populairste surfbestemmingen in Europa, dankzij het heerlijke klimaat en de grote verscheidenheid aan golven voor zowel beginners als gevorderden. Wil jij op surfcamp in Tenerife? Bekijk dan hieronder de mogelijkheden!

Endless Summer Vibes Tenerife

7 nachten
Beschikbaarheid: Jan. - Dec.
Tenerife
0
Vanaf€540

Tenerife is een populair surfland

Surfen is een populair watersport op het eiland Tenerife. Met zijn prachtige golven en gunstige locatie in de Atlantische Oceaan is het een perfecte plek om te leren surfen of om je vaardigheden te verbeteren. Er zijn vele surfcamps op Tenerife waar je terecht kunt voor lessen en surfmateriaal. 

Tenerife is ook een populaire bestemming voor surfers vanwege de vele surfcompetities die er gehouden worden. Een bekend voorbeeld is het Tenerife Pro Surf Contest, dat jaarlijks plaatsvindt in El Médano. Hier komen surfers uit de hele wereld samen om te strijden om de titel.

Eindeloos genieten!

Meer dan alleen een surfkamp in Tenerife

Tenerife heeft meer dan 300 dagen zon per jaar, dus het weer is bijna altijd goed om te surfen. De gemiddelde temperatuur overdag is ongeveer 24 graden Celsius, dus je kunt het hele jaar door genieten van het zonnige klimaat. Bovendien zijn de watertemperaturen aangenaam, met gemiddelden van ongeveer 20 graden Celsius in de zomer en 17 graden Celsius in de winter.

Het eiland biedt golven voor surfers van elk niveau, van beginners tot gevorderden. Er zijn vele surfscholen en surfshops waar je materiaal kunt huren en lessen kunt krijgen. De meeste surfscholen bieden lessen aan in het Engels, dus je hoeft geen Spaans te spreken om te leren surfen.

Surfvakantie gezin Frankrijk

Populaire surfspots in Tenerife

Een van de populairste surfplekken op Tenerife is het stadje El Médano, dat bekend staat om zijn langzaam aflopende zandbodem en rustige golven. Dit is de ideale plek voor beginners om te leren surfen. Voor gevorderde surfers zijn er ook uitdagendere golven te vinden, zoals bij de plekken La Tejita en El Cabezo.

Boek jouw surfcamp naar Tenerife via Surfworld.nl

Ben jij op zoek naar het echte surfgevoel? Dan is een surfcamp in Tenerife voor jou ideaal! Via Surfworld.nl vind jij de leukste surfvakanties. Kan jij toch niet de ideale surfcamp vinden? Laat het ons weten via de mail en wij gaan voor jou op zoek!

Bekijk de populairste surfcamps

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. De nieuwsbrief hopen wij in het voorjaar van 2020 voor het eerst te kunnen versturen!