Aloha!

Surfcamp Tenerife

Met zijn prachtige golven en gunstige locatie in de Atlantische Oceaan is Tenerife een perfecte plek om te leren surfen of om je vaardigheden te verbeteren.

Tenerife Surfcamp

💙 TEVREDEN KLANTEN
Beoordeeld met een 4,8/5 

📌 30+ SURFKAMPEN
Altijd een passend surfkamp!

BETROUWBAAR
Wij selecteren alleen betrouwbare partners

De leukste surfcamps in Tenerife

Waar ga je heen?

Op surfcamp in Tenerife? Surfen in Tenerife is een unieke ervaring vanwege het prachtige eiland en de geweldige golven. Het is een van de populairste surfbestemmingen in Europa, dankzij het heerlijke klimaat en de grote verscheidenheid aan golven voor zowel beginners als gevorderden. Wil jij op surfcamp in Tenerife? Bekijk dan hieronder de mogelijkheden!

Bekijk de populaire surfcamps in Tenerife

Bekijk ons actuele aanbod surfkampen

Min. 8 dagen

Endless Summer Vibes Tenerife

Fañabé, Tenerife
 540
Bekijk

Meer dan alleen een surfkamp in Tenerife

Tenerife heeft meer dan 300 dagen zon per jaar, dus het weer is bijna altijd goed om te surfen. De gemiddelde temperatuur overdag is ongeveer 24 graden Celsius, dus je kunt het hele jaar door genieten van het zonnige klimaat. Bovendien zijn de watertemperaturen aangenaam, met gemiddelden van ongeveer 20 graden Celsius in de zomer en 17 graden Celsius in de winter.

Het eiland biedt golven voor surfers van elk niveau, van beginners tot gevorderden. Er zijn vele surfscholen en surfshops waar je materiaal kunt huren en lessen kunt krijgen. De meeste surfscholen bieden lessen aan in het Engels, dus je hoeft geen Spaans te spreken om te leren surfen.

Surfen Tenerife

Daarom boek je bij Surfworld.nl

Wat zeggen anderen over ons

Tenerife is een populair surfland

Surfen is een populair watersport op het eiland Tenerife. Met zijn prachtige golven en gunstige locatie in de Atlantische Oceaan is het een perfecte plek om te leren surfen of om je vaardigheden te verbeteren. Er zijn vele surfcamps op Tenerife waar je terecht kunt voor lessen en surfmateriaal.

Tenerife is ook een populaire bestemming voor surfers vanwege de vele surfcompetities die er gehouden worden. Een bekend voorbeeld is het Tenerife Pro Surf Contest, dat jaarlijks plaatsvindt in El Médano. Hier komen surfers uit de hele wereld samen om te strijden om de titel.

Populaire surfspots in Tenerife

Een van de populairste surfplekken op Tenerife is het stadje El Médano, dat bekend staat om zijn langzaam aflopende zandbodem en rustige golven. Dit is de ideale plek voor beginners om te leren surfen. Voor gevorderde surfers zijn er ook uitdagendere golven te vinden, zoals bij de plekken La Tejita en El Cabezo.

Boek jouw surfcamp naar Tenerife via Surfworld.nl

Ben jij op zoek naar het echte surfgevoel? Dan is een surfcamp in Tenerife voor jou ideaal! Via Surfworld.nl vind jij de leukste surfvakanties. Kan jij toch niet de ideale surfcamp vinden? Laat het ons weten via de mail en wij gaan voor jou op zoek!

 

Ruim 30 surfcamps

Keuze voor iedereen. Van jong en oud tot beginner en professional!

De beste deals

We hebben alleen de allerbeste deals voor jou geselecteerd.