Aloha!

Surfvakantie Portugal

Portugal – het land dat bijna alles heeft voor een ultieme surfvakantie. Mooie landschappen, bijna het hele jaar een warm zonnetje en voldoende golven voor iedere surfer.

Surfinn Algarve Portugal

💙 TEVREDEN KLANTEN
Beoordeeld met een 4,8/5 

📌 30+ SURFKAMPEN
Altijd een passend surfkamp!

BETROUWBAAR
Wij selecteren alleen betrouwbare partners

Surfen in Portugal

Waar ga je heen?

Portugal is één van de beste surfbestemmingen van Europa vanwege de diversiteit. Van beginners tot professionals, voor iedere surfer is hier plek! Portugal barst van de surfcamps. De bekendste surfspots in Portugal zijn Peniche en Nazaré (bekend van de record golf), maar ook is de Algarve populair. De grootste kans op (goede) golven heb je in de lente of herfst. Dit betekent natuurlijk niet dat er in de zomer of winter niet gesurft kan worden. Zeker in de zomer is de watertemperatuur aangenaam, in de Algarve kan je zelfs zonder wetsuit surfen!

Surfvakanties in Portugal

Bekijk ons actuele aanbod surfvakanties

Min. 8 dagen

Luxe Surfhouse Ericeira

Ericeira, Portugal
 175
Bekijk
Min. 7 dagen

Surf coaching weeks Portugal

Figueira da Foz, Portugal
 649
Bekijk
Min. 7 dagen

Surf & Bike Portugal

Aljezur, Portugal
 479
Bekijk
Min. 1 dag

SURFinn Lissabon

Lissabon, Portugal
 32
Bekijk
Surfbase Lissabon
Min. 1 dag

Surfbase Lissabon

Lissabon, Portugal
 35
Bekijk
surfblend-surfinn-figueira-da-foz
Min. 1 dag

SURFinn Figueira da Foz

Figueira da Foz, Portugal
 35
Bekijk
surfinn_algarve
Min. 1 dag

SURFinn Algarve

Aljezur, Portugal
 32
Bekijk
Surfkamp surfworld

Op surfvakantie nabij Lissabon

Lissabon. Niet de stad waar je aan denkt als je op zoek bent naar een surfvakantie of surfcamp. Maar surfen in (en nabij) Lissabon is zeker geen gek idee! Dat Lissabon veel te bieden heeft zal je niet verrassen. Van heerlijk eten en drinken op een terras tot cultuur snuiven in de binnenstad. Het is allemaal mogelijk. Maar toch komt Lissabon er ook goed uit als surfbestemming. Lissabon kent uitstekende surfcondities. Dankzij de ligging, aan de westkust, is er altijd wel een golf die past bij jouw niveau. Ideale stranden als Praia Grande, Praia do Guincho en Costa da Caparica wachten op jou! Het enige echte nadeel van surfen in Lissabon is dat de golven zeer druk kunnen worden.

Daarom boek je bij Surfworld.nl

Wat zeggen anderen over ons

Het klimaat in Portugal

Eén van de factoren die Portugal tot een fijne surfspot maakt is het Mediterraanse klimaat. De Atlantische Oceaan zorgt ervoor dat de temperatuur in de zomer lager blijft en in de winter hoger in vergelijking tot landen die op dezelfde breedtegraad liggen. Het weer verschilt per regio in Portugal. Zo kan er in het binnenland, op de hoger gelegen gebieden, sneeuw vallen in de winter.

Ondanks dat het weer beïnvloed wordt door de Atlantische oceaan staat Portugal toch in het rijtje van warmste landen in Europa. Waar het in de zomer droog en warm wordt is de winter het natte seizoen met een milde temperatuur. Door de lange kustlijn aan de Atlantische oceaan is het vaak winderig, iets wat wij als surfers enorm kunnen waarderen.

Door de verfrissende zeewind in Portugal zijn vooral de lente en zomer erg aangenaam. In de zomer (juli & augustus) loopt de temperatuur op tot 30 graden en mag je elf tot twaalf uur zon verwachten per dag.

Ruim 50 surfcamps

Keuze voor iedereen. Van jong en oud tot beginner en professional!

De beste deals

We hebben alleen de allerbeste deals voor jou geselecteerd.