Surfkamp Nederland

Ben jij op zoek naar een surfkamp in Nederland? Dan zit je bij Surfworld.nl helemaal goed! Wij geven je op deze pagina een selectie van de leukste surfkampen in Nederland. Van jong tot oud, van Scheveningen tot Texel. Waar ga jij heen? 

Op surfkamp in Nederland

Je kan natuurlijk leren surfen in Nederland. Aan de kust van de Noordzee zijn legio mogelijkheden met echte surfspots als Scheveningen, Zandvoort, Noordwijk, Wijk aan Zee, Domburg en Texel. 

Bedwing de Noordzee

Surfen in Nederland

Misschien vraag je je af waarom je op surfkamp in Nederland zou gaan, als er ook surfkampen worden aangeboden in warme landen als Frankrijk, Portugal en Marokko. Nou, eigenlijk is heel simpel. Een surfkamp in Nederland is vooral ideaal om te leren surfen. Dichtbij huis. Van jong tot oud. Van noord tot zuid. 

 

Surfkamp Nederland Scheveningen
Surfcamp Spanje

Surfen in Spanje

¡Hola, señorita y señor! Cómo estás? Hoor je het jezelf al zeggen? Spanje wordt vaak vergeten als het gaat om surfen. De costa’s zijn ideaal voor zon, zee en strand. Maar aan de andere kant van Spanje is surfen wel degelijk een populaire sport. In het baskenland vind je populaire surfspots als San Sebastian en Zarautz. Hier zal je tal van surfcamps kunnen vinden. En vergeet niet de canarische eilanden! Meer weten over surfen in spanje? Lees het hier!

Surfcamp Marokko

Surfen in Marokko

Waarschijnlijk ben je ook Marokko in je zoektocht tegengekomen. Niet ver van het Europese continent vind je dit prachtige land met enorm veel surfcamps. De meest populaire plaats is toch wel Taghazout (op ongeveer 20km van Agadir Airport). Naast dat surfen hier fantastisch is, zal je merken dat de uitstapjes naar het binnenland imponeren. Meer weten over surfen in Marokko? Lees dan hier verder.

Surfcamp Bali

Surfen in Bali

Als je denkt aan een heerlijke exotische vakantie denk je zeker aan Bali. Maar daar kan je ook fantastisch surfen. Of je nou wilt leren surfen of al ervaren bent; er zijn tal geschikte surfcamps en surfspots op Bali. Houd wel rekening met het seizoen en de drukte! Bali is zo populair bij toeristen. Wij vertellen je er graag meer over op deze pagina.