Surfcamp Bali

Surfen in Bali is iets speciaals. En zeker ook de surfcamps. Tropische temperaturen en extreem goeie golven gedurende het hele jaar is wat je in Bali (Indonesië) vindt. Voor de gevorderde surfer is dit een echt surfparadijs, maar ook voor beginners is Bali een fantastisch eiland.

Populaire surfcamps in Bali

Surfen is op Bali een eeuwenoude traditie, en wordt op meer dan 15 stranden beoefend. Van windsurfen tot golfsurfen en kitesurfen, er is van alles mogelijk op Bali. Rondom het eiland heb je diverse prachtige stranden met goede golven om op te surfen. Je huurt voor een klein bedrag een surfplank. Enkele bekende spots in Bali zijn Padang Padang, Uluwatu, Balangan, Echo Beach en Serangan (Turtle Island).

SURF KAMP BALI - CANGGU | INDONESIE

Solid surf house canggu

min. 5 dagen
Beschikbaarheid: Jan. - Dec.
Min. leeftijd NVT
0
Vanaf€0
Mondo Lifestyle Resort

Mondo Surf & Yoga Vakantie Bali

8 dagen
Beschikbaarheid: Jan. - Dec.
Min. leeftijd NVT
0
Vanaf€525
Surfcamp Pelan Pelan Bali
Populair

Pelan Pelan Surf & Yoga Canggu Bali

8 dagen
Beschikbaarheid: Dec. - Aug.
Min. leeftijd NVT
0
Vanaf€739
stormrider-surfcamp-bali

Stormrider Surfcamp Bali

8 dagen
Beschikbaarheid: Jan. - Dec.
Min. leeftijd NVT
0
Vanaf€423

De beste reisperiode om naar Bali te gaan

Als je op surfvakantie naar Bali gaat, ga je natuurlijk ook voor het zonnetje! Hoewel die het overgrootte deel van het jaar schijnt, is dat niet altijd het geval. Het klimaat op Bali is een tropisch regenwoud klimaat. Het kent twee seizoenen:het regenseizoen en het droogteseizoen. In het regenseizoen valt er vaak (soms wel iedere dag) een bui en de luchtvochtigheid ligt dan een stuk hoger. De rest van het jaar is het droge seizoen. Dat betekent echt heel erg weinig regen! Het zuiden, waaronder Canggu, is een stuk warmer als het noorden.

'Oi Kau Ka Lau, E Hana I Ola Honua

Surfen op Bali!

Surfen in Bali is een droom voor veel mensen, en dat is niet voor niets. De golven zijn uitstekend en de sfeer op het eiland is ontspannen en laid-back. Als je op zoek bent naar een actieve surfvakantie, dan is Bali een geweldige bestemming.

Er zijn verschillende manieren om te surfen in Bali. Als je op zoek bent naar professionele begeleiding en een complete surfvakantie, dan is een surfcamp via één van onze partners een goede optie. De meeste surfcamps in Bali bieden vaak verblijf, maaltijden en surflessen aan, zodat je alles wat je nodig hebt op één plek hebt*. Je kunt kiezen voor een korte surfvakantie van een paar dagen, of een langere periode van een paar weken.

Als je al wat meer ervaring hebt met surfen of gewoon op zoek bent naar meer flexibiliteit, dan kun je ook gewoon een surfboard huren en zelf op zoek gaan naar de beste golven. Er zijn talloze surfscholen en verhuurbedrijven op Bali, dus je zult geen moeite hebben om aan een surfboard te komen.

Wat je ook kiest, surfen in Bali is een onvergetelijke ervaring. De golven zijn uitstekend en de sfeer op het eiland is ontspannen en gastvrij. Of je nu op zoek bent naar een professioneel surfkamp of gewoon op zoek bent naar een manier om de golven te veroveren, Bali biedt iets voor iedereen.

* Lees altijd de beschrijving van het surfcamp! Hier staat altijd duidelijk wat wel en wat niet inbegrepen is.

Surfcamp Pelan Pelan Bali
Surfcamp Bali

De mooiste surfspots op Bali

Bali is een populaire bestemming voor surfers van over de hele wereld en het eiland heeft talloze prachtige surfspots te bieden. Of je nu op zoek bent naar rustige baaien met kleine golven of naar hoge golven voor de ervaren surfer, op Bali vind je het allemaal. Hieronder staan enkele van de beste surfspots op het eiland:

  1. Uluwatu – Deze spot ligt aan de zuidkant van Bali en is vooral populair onder ervaren surfers vanwege de hoge golven. De beste tijd om hier te surfen is tussen april en oktober, wanneer de golven het hoogst zijn. Er zijn ook enkele surfscholen in de buurt, zodat zelfs beginners de kans krijgen om de golven te proberen.

  2. Kuta is de meest populaire surfspot op Bali en is geschikt voor zowel beginners als ervaren surfers. De golven hier zijn over het algemeen niet zo hoog, wat het ideaal maakt voor mensen die net beginnen met surfen. Er zijn ook veel surfscholen in de buurt, dus het is gemakkelijk om lessen te nemen als je dat wilt.

  3. Canggu is een andere populaire surfspot op Bali, met zowel rustige als hoge golven. Het is vooral populair onder de lokale bevolking en de surfcultuur hier is erg sterk. Er zijn ook veel surfscholen in de buurt, dus het is een geweldige plek om te leren surfen.

  4. Medewi is een rustige surfspot aan de westkust van Bali en is vooral geschikt voor beginners. De golven hier zijn over het algemeen niet zo hoog, wat het ideaal maakt voor mensen die net beginnen met surfen. Er zijn ook enkele surfscholen in de buurt, dus het is gemakkelijk om lessen te nemen als je dat wilt.

  5. Padang Padang – Padang Padang is een van de meest iconische surfspots op Bali en is vooral populair onder ervaren surfers vanwege de hoge golven. De beste tijd om hier te surfen is tussen april en oktober, wanneer de golven het hoogst zijn. Er zijn ook enkele surfscholen in de buurt, zodat zelfs beginners de kans krijgen om de golven te proberen.

Al met al biedt Bali talloze prachtige surfspots voor zowel beginners als ervaren surfers. Of je nu op zoek bent naar rustige baaien met kleine golven of naar hoge golven voor de ultieme surfuitdaging, op Bali vind je voor ieder wat wils. Boek jij vandaag nog jouw surfcamp naar Bali?

Bekijk de populairste surfcamps

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. De nieuwsbrief hopen wij in het voorjaar van 2020 voor het eerst te kunnen versturen!