Surfcamp Portugal

💙 Tevreden klanten

📌 50+ Surfkampen

Altijd een passend surfkamp!

🕛 Het hele jaar

Surfvakanties het van Jan. tot Dec.!

Populaire surfcamps

Portugal, het land dat bijna alles heeft voor een ultiem surfcamp. Mooie landschappen, bijna het hele jaar een warm zonnetje en voldoende golven voor iedere surfer. En dat op nog geen 3,5 uur vliegen vanuit Amsterdam. Portugal is een absolute favoriet in Europa als het gaat om surfbestemmingen.

Beschikbare surfcamps

Figueira da Foz surfkamp
SPECIAL DEAL

SURFinn Figueira da Foz

Vanaf€35
Min. 3 nachten
Beschikbaarheid: Mei - Dec.
Min. leeftijd 18+
0
POPULAIR

Surfbase Lissabon

Vanaf€160
Min. 3 dagen
Beschikbaarheid: Mei - April
Min. leeftijd 18+
0
POPULAIR

SURFinn Algarve

Vanaf€105
Min. 3 dagen
Beschikbaarheid: Maart - Feb.
Min. leeftijd 18+
0
POPULAIR

SURFinn Lissabon

Vanaf€130
Min. 3 dagen
Beschikbaarheid: April - Maart
Min. leeftijd 18+
0
surfkamp portugal genieten

Luxe Surfhouse Ericeira

Vanaf€175
Min. 7 dagen
Beschikbaarheid: April - Nov.
Min. leeftijd NVT
0
Vida-Pura

Vida Pura Surfkamp 8 daags

Vanaf€705
8 dagen
Beschikbaarheid: Jan. - Dec.
Min. leeftijd N.B.
0

8-Daagse Surf & Yoga Ericeira Portugal

Vanaf€615
8 dagen
Beschikbaarheid: Jan. - Dec.
Min. leeftijd NVT
0

5-Daags surfkamp Lagos Portugal

Vanaf€384
5 dagen
Beschikbaarheid: Jan. - Dec.
Min. leeftijd NVT
0
RUSSO SURF RESORT

Surfcamp Russo Surf Resort

Vanaf€535
8 dagen
Beschikbaarheid: Jan. - Dec.
Min. leeftijd N.B.
0
Hostel & Surfcamp 55

Hostel & Surfcamp 55 7 daags

Vanaf€330
7 dagen
Beschikbaarheid: Jan. - Dec.
Min. leeftijd NVT
0
Surfcamp Hotel and Surf loge

Surfcamp Hotel and Surf loge

Vanaf€460
7 dagen
Beschikbaarheid: Jan - Dec
Min. leeftijd NVT
0

Ga jij op surfcamp in Portugal?

Wil jij op surfcamp naar Portugal? Bekijk dan goed welk surfcamp het beste bij je past? Ieder surfcamp heeft namelijk zijn eigen, vaak extra opties. Zo zijn er surfkampen waarbij je de Portugese taal kan leren, maar ook zijn er surfcamps waarbij je Yoga lessen krijgt.

Surfen in het waanzinnige Portugal

Bekijk alle
surfamps in Portugal

Portugal staat sowieso bekend op zijn surfcamps. Er zijn vele spots te vinden en je kan er alle kanten op. Surfworld.nl probeert altijd de beste surfcamps in Portugal voor jou op een rijtje te zetten, maar door het enorme aanbod zien zelfs wij het bos af en toe niet meer. Wil jij zelf in alle rust kijken naar welk surfcamp voor jou ideaal is? Klik dan op de onderstaande button en bekijk alle surfcamps in portugal.

De leukste Surfcamps in Peniche, Lissabon, Sagres en de Algarve!

Portugal is niet zomaar een populaire stek geworden. Dit komt omdat Portugal barst van de surfcamps. De meeste bekende surfspots in Portugal zijn Peniche, Sagres en Nazaré. Die laatste plaats zal je vast herkennen. Op Youtube circuleren meerdere filmpjes rond over ‘the biggest wave’. 

Rondom Peniche vind je de meeste surfcamps. Peniche is een klein stadje gelegen in het midden van Portugal. Het meest bijzondere aan dit stadje is dat je bij de meeste swell- en windrichtingen goed uit de voeten kunt om te surfen. Enig nadeel is wel, net als bij de meeste populaire badplaatsen, dat het enorm druk kan zijn in het water.

Het ideale klimaat voor een surfcamp vind je in Portugal

Het klimaat van Portugal wordt grotendeels door de Atlantische Oceaan bepaalt. De zomer is nagenoeg altijd warm, zonnig en droog. De winter is over het algemeen mild. De warmste dagen vind je in Juli en Augustus, maar zelfs dan is het zeer aangenaam om te gaan surfen door het milde briesje dat de zee met zich mee brengt. De beste reistijd is van van maart tot november. De temperatuur van het water blijft in november rond de 20°C.

Surfen in Portugal nabij Lissabon

Lissabon is daarnaast een goede uitvalbasis voor een surfcamp in Portugal. Er zijn een aantal goede surfcamps te  vinden in de buurt van Lissabon. Zo’n bekende surfspot is Ericeira. Ericeira is een dorpje aan de kust, gelegen op zo’n 30km ten noorden van Lissabon. Door velen wordt Ericeira gezien als een zeer populaire surfbestemming. Dit komt door de ideale ligging aan de kust van de Atlantische Oceaan. 

Waarom surfen in Portugal?

Surfcondities zijn fantastisch

Wil jij surfen in Portugal? Je vindt in Portugal honderden verschillende baaitjes waardoor je zowel bij hele grote swell of juist een hele kleine swell altijd wel een plek vindt waar er golven breken voor jou niveau. De surfcamps in Portugal zijn daardoor ook zo populair – zowel voor beginners en gevorderden. 

Het hele jaar door surfen in Portugal

Wil jij op surf camp in Portugal, maar weet je nog niet precies wanneer? Je kunt in Portugal het hele jaar surfen! Wel zien we dat het hoogseizoen en de herfstmaanden het meest populair zijn. Je kunt in de warme zomermaanden een rustigere zee vinden – perfect voor beginners. Toch vind je op de juiste surfspots ook zeker genoeg uitdaging voor de gevorderde surfer.

Bekijk de populairste surfcamps

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. De nieuwsbrief hopen wij in het voorjaar van 2022 voor het eerst te kunnen versturen!