Surfvakantie Fuerteventura + 23 uur les

Duur

8 dagen

Leeftijd

18+

Bestemming

Fuerteventura

8 daagse surf vakantie in Fuerteventura – 23 uur les

Deze 8-daagse surfvakantie op Fuerteventura is dé kans voor elke surfer, van beginner tot expert, om volop te genieten van perfecte surfomstandigheden. Dagelijks surf je op de beste locaties van het eiland, met 23 uur intensieve lessen van professionele instructeurs. De groepen zijn klein, waardoor je persoonlijke begeleiding krijgt en snel vooruitgang boekt. Je verblijf is volledig verzorgd in een comfortabel hotel met volpension, inclusief picknick-lunches op de surfspot. Alles is geregeld: accommodatie, maaltijden, surfmateriaal en vervoer naar de beste surfplekken.

Met 10 sessies van 2 uur (of 5 van 4 uur) leer je niet alleen de technieken, maar ervaar je ook het plezier van surfen op een van de mooiste eilanden van de Canarische Eilanden. Fuerteventura staat bekend om zijn uitstekende surfcultuur en fantastische stranden, waardoor deze vakantie een ultieme combinatie biedt van avontuur en ontspanning. Naast het surfen heb je voldoende tijd om het eiland te verkennen of heerlijk te ontspannen op de zonovergoten stranden.

Alle materiaal is inbegrepen, en de lessen worden gegeven in het Engels en Frans. Of je nu wilt leren surfen of je technieken wilt perfectioneren, deze vakantie biedt voor elk wat wils. Boek je avontuur nu en geniet van een complete surfervaring in een paradijselijke omgeving!

Let op: Deze reis valt onder de STO Garant regeling, waardoor je verzekerd bent van een veilige boeking.

Waarom nog twijfelen? Grijp je kans op de ultieme surfvakantie en ervaar het beste van surfen, avontuur en ontspanning op Fuerteventura!

Tour Map

Bekijk jouw deal

Benieuwd naar de beschikbaarheid en prijzen?
Wees snel

Unieke Deals Prijzen Ervaringen ⭐⭐⭐⭐⭐

Heb je vragen?
Heb jij vragen over de aangeboden surfcamps? Stuur dan je vragen of opmerkingen naar onderstaand emailadres.
Stuur ons een mail

Daarom boek je via Surfworld.nl

Wat zeggen anderen over ons

Misschien ook iets voor jou?