Surfen in de winter

Wil jij surfen in de wintermaanden? Oktober, November, December, Januari of Februari? Wij hebben de beste surfvakanties van onze partners op een rijtje gezet. Bekijk op deze pagina de mogelijkheden. Daarnaast ontvangen wij iedere maand de beste tips en hardlopers! Ook deze delen wij graag.

Surfen in Oktober

Is Surfen in Oktober populair? Ja, zeker! Waarom? Er zijn genoeg surfliefhebbers die de zomermaanden te warm en te druk vinden. Zeker de populaire surfspots kunnen in de zomer veel bezoekers verwachten. Maar dat niet alleen. De bestemmingen buiten Europa zijn in het najaar populair vanwege het klimaat. Dus wil jij surfen in Oktober of een andere maand? Lees dan snel hieronder verder!

Zon, zee, golven!

Waar ga jij heen?

Waar ga jij heen deze winter? Wordt het Portugal, Marokko of Bali? Dit zijn verreweg de meest geboekte surfvakanties in de wintermaanden. Maar wist jij dat Peru, Brazilië en Mexico de laatste jaren ook enorm aan populariteit winnen? Nee he? Daarom hebben we deze landen voor jou ook in onze zoekresultaten meegenomen. Bekijk de aanbiedingen bij onze partner BookSurfCamps (46,000+ geverifieerde reviews, organisatoren hebben gemiddeld een score van 4.6 sterren) hieronder. 

Wetsuit surfen

Aanbevelingen voor deze winter!

Vanuit onze partner ontvangen wij aanbevelingen en tips! Deze delen wij graag met jou zodat jij ook een fantastische surfvakantie in de winter kan boeken. Bekijk ze hieronder:

Vanuit onze partner ontvangen wij aanbevelingen en tips! Deze delen wij graag met jou zodat jij ook een fantastische surfvakantie in de winter kan boeken. Bekijk ze hieronder!

Marokko:

Portugal

Peru

Mexico

Brazilië