Aloha!

Surfen in Oktober

Ben jij op zoek naar een surf house? Dan heeft Surfworld voor jou alles op een rijtje gezet.

Surf and bike

💙 TEVREDEN KLANTEN
Beoordeeld met een 4,8/5 

📌 30+ SURFKAMPEN
Altijd een passend surfkamp!

BETROUWBAAR
Wij selecteren alleen betrouwbare partners

Ga surfen in Oktober

Waar ga je heen?

Wil jij surfen in oktober? Wil jij niet surfen in de enorme hitte van de zomer? Dan zit je bij Surfworld helemaal goed. Natuurlijk hebben wij een enorm aanbod surfcamps in de zomer, maar ook in oktober kun jij bij ons kiezen uit een breed assortiment surfvakanties. Waar wil je heen? FrankrijkPortugalSpanje of naar Marokko?

Beschikbare surfcamps in Oktober

Bekijk ons actuele aanbod surfkampen

surfblend-surfinn-figueira-da-foz

Surfen in Portugal Oktober

Het zal je niet verbazen dat we beginnen met Portugal, een van onze meest favoriete bestemmingen (zowel in Oktober als de rest van het jaar). Waarom? De temperatuur is in Oktober ook heerlijk, zo rond de 21 graden, met zo’n 8 uur per dag zon. Langs de kustlijn vind je er ideale surfspots met goede golven. Wij bieden meerdere surfcamps aan in Oktober (Portugal), maar willen graag onderstaande surfcamps aan jou toelichten! Waarom? Omdat Surfblend een fantastische aanbieder is met enorm goede reviews!

Daarom boek je bij Surfworld.nl

Wat zeggen anderen over ons

Ga op surfvakantie in Oktober

Waarom jij op surfvakantie moet gaan in Oktober? Dat leggen wij je graag uit. In het najaar heb je een stuk minder toeristen, waardoor de heen- en terugreis al een stuk relaxter verlopen. Daarnaast heb jij alle ruimte om je op jouw droom (surf)bestemming rond te bewegen. Ook niet onbelangrijk: de golven zijn fantastisch. Oja, natuurlijk is het ook lang niet meer zo heet als in de zomer. Toch hoor ik je denken: Kan ik in Europa op surfvakantie in Oktober? Zeker! Hebben wij een topaanbod? Ja, zeker! Dankzij onze samenwerking met Surfblend kunnen wij jou een aantal fantastische surfcamps laten zien die ook in Oktober beschikbaar zijn.

Ruim 50 surfcamps

Keuze voor iedereen. Van jong en oud tot beginner en professional!

De beste deals

We hebben alleen de allerbeste deals voor jou geselecteerd.