Brunotti Surfcamps Vieux Boucau

Duur

Min. 7 nachten

Leeftijd

18+ / 23+

Bestemming

Frankrijk

DE PERFECTE MIX VAN ZON, ZEE, STRAND EN SURFEN

Het Brunotti surfcamps is een van de leukste surfcamps in Frankrijk. Het surfcamp is gelegen in Vieux-Boucau-les-Bains, een van de beste plekken aan de Atlantische kust om te surfen. Het camp staat tegen de duinen aan en ligt op 150m van het strand. In de zomer vind je er een perfecte plek om te (leren) surfen! Daarnaast ligt het gezellige dorpje Vieux-Boucau-les-Bains op loopafstand van het surfcamp.

Ons surfcamp is ruim opgezet met een apart loungegedeelte met een buiten bar, zitzakken, tafels, loungebanken en stoelen. Daarnaast hebben we een nieuw, extra gedeelte aan de lounge toegevoegd met hangmatten. Hier heerst een ultieme surfsfeer en kun je prima ontspannen na een geslaagde surfdag.

We bieden bij Brunotti verschillende weken aan:

Nederlandse weken:
Als jij op surfvakantie wil met andere Nederlandse jongeren die gek zijn op zon, zee, surf en strand kan je bij ons terecht tijdens de dutch-only weken. Net als voorgaande jaren zijn deze gevuld met heel veel Hollandse gezelligheid, surf, feestjes en de allerleukste Nederlandse crew.

Internationale week 18+:
Naast onze reguliere Nederlandse weken bieden we dit jaar ook een internationale week 18+ aan. Deze week is voor zowel Nederlandse als internationale gasten te boeken en staat in het teken van nieuwe (internationale) vrienden, veel surfen, strand en drankjes doen.

Endless Summer – Surfweek 21+
Wil je goedkoop op surfvakantie in het naseizoen? Dan zijn de internationale september weken de perfecte keuze voor jou! Tijdens deze ‘endless summer’ weken geniet je van de ultieme nazomer. Deze internationale weken zijn gevuld met de beste surf van het seizoen, de nazomerzon, zee, gezelligheid, rustige stranden, een scherp prijsje en natuurlijk alle leuke activiteiten waar Brunotti Surfcamp om bekend staat. Lees vooral verder, dit wil je niet missen!

Internationale week 23+:
Ben jij 23 jaar of ouder en wil jij op surfkamp met leeftijdsgenoten? Dan is dit de perfecte week voor jou. We leggen de focus deze week op surfen en hebben daarnaast een aangepast programma vol met gezelligheid in de vorm van drankjes doen, een wijn- en kaasavond, sunset surfen en activiteiten die net even wat meer diepgang hebben als alleen maar feesten, al is daar op zijn tijd ook zeker ruimte voor.

Universiteitsweek:
Een (internationale) surfweek voor studenten, door studenten. Tijdens deze week lopen er op het kamp internationale studenten rond die allemaal een passie voor hetzelfde delen, surfen en watersport! Tijdens deze week eet, slaap, surf & feest jij met andere internationale studenten. Omdat studenten het in deze tijden financieel niet altijd even makkelijk hebben is deze week extra scherp geprijsd. Zowel solo reizigers, vriendengroepjes en studie- en studentenverenigingen zijn van harte welkom!

Brunotti x Surf Companions retreats:
De eerste weken van september vinden er dit seizoen de retreatweken van Surf Companions plaats op het Brunotti Surfcamp. Deze speciale weken zijn voortgekomen uit een samenwerking tussen Brunotti en het bedrijf Surf Companions van Brunotti surfcoach Daniel Spes. Daniel is zonder enige twijfel dé expert in surftechniek en progressie maken, en daarnaast de auteur van de bekende Surf Companions boeken.

 

 

Met het gezin op surfkamp in Frankrijk? Bekijk dan het Brunotti Familycamp:
https://surfworld.nl/camp/brunotti-familycamp-vieux-boucau/

Tour Map

Bekijk jouw deal

Benieuwd naar de beschikbaarheid en prijzen?
Wees snel

Unieke Deals Prijzen Ervaringen ⭐⭐⭐⭐⭐

Heb je vragen?
Heb jij vragen over de aangeboden surfcamps? Stuur dan je vragen of opmerkingen naar onderstaand emailadres.
Stuur ons een mail

Daarom boek je via Surfworld.nl

Wat zeggen anderen over ons

Misschien ook iets voor jou?