Junior Surfkamp Kijkduin All-Inclusive

Duur

5 nachten

Leeftijd

12+

Bestemming

Nederland

Surfkamp voor jongeren!

Ervaar de ultieme surfavontuur met het exclusieve All-inclusive Surfkamp voor jongeren van 12 tot 16 jaar! Het Surfblend juniorcamp, strategisch gelegen achter de duinen van Kijkduin, belooft een epische week vol onvergetelijke actie en pure fun.

Het coolste surfkamp van heel Nederland wacht op jou, direct achter de duinen van het betoverende strand van Kijkduin in Den Haag. Tijdens je verblijf in het Juniorcamp Kijkduin dompel je jezelf onder in de surfcultuur terwijl je in comfortabele tenten op een Roompot camping slaapt. Op slechts een steenworp afstand van het strand van Kijkduin, waar de legendarische Surfblend Surfschool op je wacht, klaar om je surfkunsten naar nieuwe hoogten te tillen onder leiding van onze eigen ervaren surfinstructeurs.

Maar dat is nog niet alles! Ons programma zit boordevol spannende activiteiten en je zult samen met een geweldige groep leeftijdsgenoten een hele week doorbrengen met surfen, actie en ontspanning. En niet te vergeten, geniet van volledig verzorgd verblijf, waarbij verse en gezonde maaltijden dagelijks voor je klaarstaan. Kom en beleef een surfervaring als nooit tevoren met Surfblend, waar de golven wachten om door jou getemd te worden!

Tour Map

Bekijk jouw deal

Benieuwd naar de beschikbaarheid en prijzen?
Wees snel

Unieke Deals Prijzen Ervaringen ⭐⭐⭐⭐⭐

Heb je vragen?
Heb jij vragen over de aangeboden surfcamps? Stuur dan je vragen of opmerkingen naar onderstaand emailadres.
Stuur ons een mail

Daarom boek je via Surfworld.nl

Wat zeggen anderen over ons

Misschien ook iets voor jou?