La Karavana Surf Crash Course Julianadorp

Duur

4 dagen

Leeftijd

NVT

Bestemming

Nederland

Surfbus Julianadorp

Deze intensieve ‘snelcursus’ leert je alle basisprincipes van surfen en veiligheid, zodat je je surfpassie zelfstandig kunt voortzetten. We ontdekken enkele van de beste surfplekken in Nederland tijdens dit 4-daagse Surf Safari-kamp op wielen!

Je krijgt surflessen van ervaren surfdocenten van De Surfbus. De Surfbus is een mobiele surfschool die lesgeeft op de beste surfplekken in Nederland! Samen vormen we het perfecte team; we jagen op de beste golven en laten je enkele van de beste en mooiste surfplekken zien die Nederland te bieden heeft!

Bordverhuur + wetsuits zijn inbegrepen in de prijs.

We zetten de muziek aan terwijl we samen langs de kust cruisen. Je ontmoet nieuwe mensen, met wie we zullen eten en slapen in de bus op twee verschillende, unieke kampeerplekken. Natuurlijk maken kampvuren en barbecues ook deel uit van het weekend!

La Karavana is een 48 jaar oude dubbeldekkerbus die is omgebouwd tot een hostel door Jolisa, Saskia en Eileen. Het rijdende hostel heeft alles wat je nodig hebt; een volledig uitgeruste keuken, woonkamer, bovenlounge, 9 supercomfortabele bedden en een verwarming voor de zekerheid. Al het eten is inbegrepen in de prijs.

Bekijk jouw deal

Benieuwd naar de beschikbaarheid en prijzen?
Wees snel

Unieke Deals Prijzen Ervaringen ⭐⭐⭐⭐⭐

Heb je vragen?
Heb jij vragen over de aangeboden surfcamps? Stuur dan je vragen of opmerkingen naar onderstaand emailadres.
Stuur ons een mail

Daarom boek je via Surfworld.nl

Wat zeggen anderen over ons

Misschien ook iets voor jou?