Aloha!

Surfkamp Frankrijk 16 Jaar

Ontdek de coolste surfcamps in Frankrijk voor 16-jarigen! Kies voor avontuur en slaap in een tent of sheddie, vlakbij het strand en de zee.

juniorcamp-messanges frankrijk

💙 TEVREDEN KLANTEN
Beoordeeld met een 4,8/5 

📌 30+ SURFKAMPEN
Altijd een passend surfkamp!

BETROUWBAAR
Wij selecteren alleen betrouwbare partners

Surfkampen Frankrijk 16 jaar

Waar ga je heen?

Ben je 16 jaar en op zoek naar een onvergetelijke surfervaring in Frankrijk? Ontdek waarom een surfkamp in Frankrijk de perfecte keuze is voor jou op deze leeftijd. Surfworld.nl biedt diverse opties die niet alleen cool en super tof zijn, maar ook de mogelijkheid bieden om nieuwe vrienden te maken die dezelfde passie delen.

Tips van Surfworld

Waarom als 16-jarige een surfkamp in Frankrijk?

Een surfkamp in Frankrijk op 16-jarige leeftijd is niet zomaar een vakantie; het is een avontuur dat je leven verrijkt. Stel je voor wakker te worden op de duinen van een prachtige 5-sterrencamping, omringd door het rustgevende geluid van de golven. Dat is precies wat je kunt verwachten bij ons Youthcamp Moliets, de meest populaire locatie voor jonge surfers.

SURFKAMP MOLIETS 15 TOT 18 JAAR

Het Youthcamp Moliets biedt meer dan alleen surfen. Geniet van gezellige accommodaties, halfpension inclusief surflessen, maaltijden, en leuke activiteiten zoals paintball en avonturenparken. Voor de avontuurlijke zielen hebben we extra opties, waaronder het Base de Pop waterpark. Of je nu actie zoekt of gewoon wilt chillen, ons surfkamp biedt de perfecte balans. En maak je geen zorgen over het reizen – met de Surfblend bus reis je zorgeloos vanuit Nederland of België samen met je vrienden.

SURFKAMP MESSANGES 12 TOT 16 JAAR

Nieuw in 2024 is ons Juniorcamp Messanges, exclusief voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar. Geïnspireerd door het succes van onze Surfhouse en Surfhostel in dit surfdorp, biedt dit kamp een combinatie van plezier, geweldige golven en het creëren van onvergetelijke herinneringen. Slaap in gezellige tenten met vrienden of maak nieuwe surf buddies voor het leven!

Ben je tussen de 12 en 16 jaar en klaar voor een geweldig surfavontuur in Frankrijk?

juniorcamp-messanges zwemmen

Daarom boek je bij Surfworld.nl

Wat zeggen anderen over ons

Boek jouw surfkamp 16 jaar via Surfworld

Bij Surfworld.nl geloven we in de kracht van surfen als meer dan alleen een sport. Het is een manier van leven, een gemeenschap waar vriendschappen worden gesmeed en herinneringen voor het leven worden gemaakt. Kies voor ons en ervaar:

  • Professionele surflessen voor alle niveaus.
  • Gezellige accommodaties op toplocaties.
  • All-inclusive pakketten met maaltijden en leuke activiteiten.
  • Een team dat jouw reis vanaf het vertrekpunt in Nederland of België zorgeloos regelt.
  • De kans om nieuwe vrienden te ontmoeten en samen te genieten van het surfavontuur.

Dus waar wacht je nog op? Boek nu je plek voor het surfkamp van je leven en ontdek waarom Surfworld.nl dé keuze is voor jonge surfers die op zoek zijn naar een onvergetelijke ervaring in het prachtige Frankrijk.

Ruim 30 surfcamps

Keuze voor iedereen. Van jong en oud tot beginner en professional!

De beste deals

We hebben alleen de allerbeste deals voor jou geselecteerd.