Surfen in Frankrijk is al jaren een populaire bezigheid onder jongeren en dat is niet voor niets. Het prachtige land met zijn uitgestrekte stranden en hoge golven is de perfecte bestemming voor een avontuurlijke surfvakantie. Een van de beste plekken om te surfen in Frankrijk zijn de stranden van Moliets en Vieux Boucau.

Moliets

Moliets is een klein dorpje gelegen aan de zuidwestkust van Frankrijk en staat bekend om zijn prachtige witte zandstranden en de hoge golven. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Moliets al jaren een populaire bestemming is voor surfers van over de hele wereld. De hoge golven en de uitgestrekte stranden maken van Moliets de perfecte plek om te surfen, of je nu een beginner bent of al wat meer ervaren. Na een lange dag op het strand kun je genieten van het bruisende nachtleven in het dorpje en heerlijk eten in de vele restaurantjes. Voor alles surfcamps in en rondom Moliets klik je hier.

 

Vieux Boucau

Vieux Boucau is een ander surfparadijs aan de Franse kust. Het dorpje is gelegen in het zuidwesten van Frankrijk en heeft een prachtig strand met hoge golven. Het dorpje is niet alleen populair onder surfers, maar ook onder zonaanbidders die willen genieten van de heerlijke Franse zon en de prachtige omgeving. Na een lange dag op het strand kun je genieten van de lokale keuken in een van de vele restaurants in het dorp.

Een surfvakantie in Frankrijk is niet alleen leuker dan een gewone zonvakantie, maar het is ook een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe ervaringen op te doen. Het surfen zelf is al een hele ervaring, maar ook het ontdekken van de omgeving en het dorpje waar je verblijft is erg leuk. Daarnaast is het een geweldige manier om te ontspannen en even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur.

Een surfvakantie biedt ook veel meer uitdaging dan een gewone zonvakantie. Het leren surfen is een proces dat veel geduld en doorzettingsvermogen vergt, maar als je eenmaal die ene golf weet te pakken, is het een ervaring die je nooit zult vergeten. Het is een geweldige manier om jezelf uit te dagen en te ontdekken wat je allemaal kunt bereiken.

 

Kortom, een surfvakantie in Frankrijk is de perfecte manier om te genieten van de Franse zon, nieuwe mensen te ontmoeten en jezelf uit te dagen. Of je nu een beginner bent of al wat meer ervaren, er is voor iedereen wel een geschikte plek om te surfen. Dus waar wacht je nog op? Boek nu jouw surfkamp in Frankrijk en ontdek de prachtige stranden.